Breaking news

Descoperă istoria celui mai important concern auto german şi informaţii importante despre piesele auto Volkswagen

loading...

Volkswagen este un brand de mașini germane cu faimă la nivel mondial. Marca aparține Grupului Volkswagen, care a fost în mod constant cel mai mare producător auto din lume în ultimii ani. Volkswagen este unul dintre cele mai cunoscute branduri de maşini germane.

Autoritatea sa internaţională îi asigură faimă la nivel mondial. Marca Volkswagen aparţine Grupului Volkswagen care este în mod constant cel mai mare producător de autoturisme din ultimii ani.

Poţi comanda piese Volkswagen de pe autoeco.ro. Este important să comanzi piese Volkswagen originale pentru că acestea sunt unele dintre cele mai fiabile din industrie. În funcţie de modelul tău preferat de Volkswagen poţi investi în piese auto care poartă marca OEM (Original Equipment Manufacturer, în traducere Producător care echipează cu piese originale pe linia de producție). Există o mulţime de alte resurse pentru piese auto Volkswagen, dar în timp ce un convertor catalitic al unei mărci oarecare ar putea fi o potrivire „bună”, potrivirea „perfectă” poartă emblema Volkswagen OEM.

Istoria mărcii Volkswagen datează din toamna anului 1933

Guvernul german cerea în acea perioadă fabricarea unei maşini fiabile, dar simultan accesibilă pentru publicul larg. Primele prototipuri ale modelului KdF Wagen, cunoscut pentru numele său popular Volkswagen Beetle, numit conform programului de agrement Kraft durch Freude, au fost prezentate la începutul anului 1934 de către Ferdinand Porsche. 28 mai 1937, forma timpurie a companiei a fost fondată la Berlin. În 1938, compania a fost redenumita în Volkswagenwerk GmbH şi în acelaşi an a început construcţia fabricilor Volkswagen.

Organizaţia Kraft durch Freude a menţinut deschis un program prin care lucrătorii cu venituri mici puteau să economisească cinci Reichsmark pe săptămână pentru a îşi putea cumpăra un model KdF Wagen. Un an mai târziu, primele modele au venit în producţie în serie, dar din cauza izbucnirii celui de-al doilea război mondial, compania a trecut la producţia de vehicule militare şi niciunul dintre modelele Kdf Wagen nu a fost livrat vreodată oamenilor care economisiseră pentru ei.

După război, fabricile Volkswagen au supravieţuit datorită intervenţiei guvernatorului militar civil britanic Ivan Hirst

Acesta a convins armata britanică să comande 20.000 de maşini. Acest lucru a permis brand-ului Volkswagen şi inconicului sau Beetle să devină simboluri majore ale sustenabilităţii modelului economic german.

De-a lungul anilor, marca Volkswagen a reuşit să îşi menţină o reputaţie impecabilă. Autoturismele companiei fiind mereu asociate cu un nivel ridicat de fiabilitate de neegalat şi calitate germană excelentă. Combinate cu o relativă accesibilitate, aceste caracteristici contribuie la popularitate globală a automobilelor Volkswagen.

Principalele avantaje ale pieselor auto Volkswagen originale

  •       Componente durabile şi sigure însoţite de montaj de înaltă calitate (precizie germană);
  •       Zgomot redus şi stabilitate în confruntarea cu vibraţiile de pe drum;
  •       Echipamente şi accesorii interioare ergonomice;
  •       Preţ rezonabil şi accesibil pentru o mulţime de potenţiali clienţi;
  •       Design modern şi un nivel ridicat de siguranţă.

Cele mai noi modele Volkswagen sunt echipate cu motoare eficiente TSI şi TDI, cutii de viteze automate DSG, sisteme de frânare de urgenţă şi sisteme de recuperare a energiei de frânare. De asemenea, modelele actualizate au opţiuni avansate concepute pentru a spori securitatea şi a facilita gestionarea securității. Un exemplu în această direcţie este sistemul Lane Assist, sistemul de alertă şofer pentru detectarea nivelului de oboseală a şoferului, precum şi sistemul de asistare în privinţa acţiunii de parcare.

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/XuDPnpox8tc 

loading...