Breaking news

Descopera de ce ar trebui sa organizezi sedinta foto de nunta la Palatul Noblesse!

Nunta se numara printre cele mai importante evenimente de care oamenii au parte in viata. De aceea, tinerii care isi unesc destinele trebuie sa aleaga cu grija atat locatia pentru sedinta foto, cat si locatia pentru petrecerea de nunta, iar Palatul Noblesse isi deschide larg portile pentru ei, punandu-le la dispozitie un univers minunat, desprins parca din povestile cu printi si printese!

 

O locatie de vis

Unul dintre primele lucruri pe care viitorii miri trebuie sa il stie despre superbul palat Noblesse este ca acesta se afla chiar in inima Capitalei, foarte aproape de Piata Universitatii. Practic, imobilul este amplasat central, fiind extrem de accesibil pentru toata lumea. Tinerii nu trebuie neaparat sa strabata zeci sau sute de kilometri pentru a gasi locul ideal pentru sedinta foto de nunta, avand in vedere ca au varianta potrivita foarte aproape!

 

O cladire impresionanta

Realizat la sfarsitul secolului al XIX-lea, palatul are o arhitectura spectaculoasa, care uimeste prin frumusete si atentie la detalii. In ciuda faptului ca imobilul a fost restaurant in timp, el pastreaza foarte multe dintre elementele de odinioara, ajutandu-i pe cei care ajung sa se bucure de o atmosfera extrem de placuta si de interesanta! Mai mult, piesele de mobilier sunt absolut spectaculoase, putand fi folosite cu usurinta drept elemente de recuzita in cadrul sedintelor foto de nunta!

 

Palatul Noblesse dispune de o gradina superba

Tinerii care aleg sa organizeze cel mai important eveniment din viata lor primavara sau toamna se pot bucura de un colorit extraordina in gradina de care dispune Palatul Noblesse. Cocheta, micuta si eleganta, gradina este un colt de Paradis natural, in care mirii isi pot da frau liber imaginatiei si se pot juca in fata obiectivului de la camera foto, fara a se simti stingheriti. Gradina poate fi folosita si in timpul verii, dar si iarna, insa atunci cand natura renaste sau isi ia ramas bun ofera viitoriilor miri un décor de poveste!

 

O atmosfera de vis

Un alt element pe care tinerii trebuie sa il ia in calcul in timpul sedintei foto este atmosfera de care au parte. Pe langa faptul ca au nevoie de liniste, pentru a se putea concentra si pentru a se bucura de fiecare moment, ei au ocazia de a se simti speciali, ca si nu ar exista altcineva pe Pamant!

 

Lumina naturala

Lumina natuala este si ea important pentru obtinerea celor mai frumoase poze de nunta, iar fotografii care lucreaza in interiorul palatului sau in gradina nu vor avea nevoie niciodata de adjuvanti in acest sens. Razele de soare patrund frumos atat in interiorul incaperilor de la palat, cat si in gradina naturala!

 

Tinand cont de toate cele mentionate anterior, viitorii miri trebuie sa isi organizeze foarte bine prioritatile si sa se gandeasca serios la inchirierea palatului pentru sedinta foto de nunta si, de ce nu si pentru petrecerea in cadrul careia se vor bucura alaturi de cei dragi. Aceasta locatie este una superba, fiind mereu disponibila pentru cei interesati!

>