Breaking news

Descoperă cele mai îndrăgite colecții de cărți pentru copii! Pășește alături de micuțul tău în universul captivant al aventurii și cunoașterii!

Cărțile pentru copii nu sunt doar simple articole cu imagini și cuvinte. Ele reprezintă o “poartă” către o lume plină de aventură, cunoaștere și inspirație.

Pentru copiii curioși, cărțile sunt instrumente neprețuite, care le oferă oportunitatea de a explora, învăța și crește. Colecțiile impresionante, concepute pentru a transforma cititul într-o activitate de interes pentru cei mici, indiferent de vârstă, cuprind lucrări dintre cele mai diverse, de la povești, basme și poezii la enciclopedii. Iată cele mai îndrăgite categorii destinate micuților, din care te poți inspira pentru a face o surpriză copilului tău!

Carti pentru copii cu activități și jocuri

“Isadora Moon dă de bucluc”,Erus și misterul de pe Insula Zburicornilor”, “Marea carte cu jocuri și activități”, “Nu vreau la grădiniță!”, “Învăț să citesc cu Montessori”, “Jocuri cu imagini”și“Grădinița distractivă” sunt doar câteva dintre titlurile de succes incluse în această categorie. Activitățile propuse de autori încurajează copiii să învețe de plăcere despre animale, forme geometrice, culori, numere sau mediul înconjurător, să deprindă abilități practice, care să îi ajute la scris, desenat sau decupat, și să finalizeze cu succes sarcini care să le stimuleze atenția și concentrarea. Fiecare activitate încheiată cu brio contribuie la creșterea stimei de sine și la cultivarea încrederii în propriile forțe.

Cărți pentru copii cu povești

Universul poveștilor îi ajută pe cei mici să afle despre lume și mediul înconjurător, despre diferențele dintre zi și noapte, despre noțiunile de timp și spațiu sau bine și rău. Totodată, prin intermediul acestora, cel mic își dezvoltă vocabularul și creativitatea. Cu fiecare poveste citită, prichindelul tău va avea posibilitatea nu doar de a învăța lucruri noi, ci și de a auzi cuvinte și expresii pe care să le includă în vocabularul său. Poveștile clasice și contemporane, cu eroi îndrăgiți și aventuri fascinante, ca de pildă “Ursulețul morocănos”, “Școala secretă a dragonilor”, “Molly și balena”, “Furnicuța Întreabă-Tot”, “Degețica”, “Micul prinț”, seria Țup,“Ursul polar”și“Povești de aur” sunt lucrări care vor captiva și vor inspira, garantat, imaginația copilului tău.

Cărți de colorat

Micuții cu vârsta peste 2 ani se vor bucura negreșit să dea viață, în propria lor manieră artistică, cărților de colorat. Gândite special pentru copii, acestea contribuie în mod consistent la dezvoltarea lor, atât din punct de vedere cognitiv, cât și al îmbunătățirii abilităților motorii fine. Acestea contribuie la dezvoltarea musculaturii mâinii, dezvoltă dexteritatea, stimulează creativitatea, încurajează exprimarea proprie și dezvoltă capacitatea de concentrare.

Cărți educative

În gama educativă, vei găsi cărți pentru copii care abordează diferite teme, de la alfabet și numere, la animale și știință. Tematicile diversificate vizează atât bebelușii care învață să rostească primele cuvinte, cât și preșcolarii și școlarii. Fie că ești în căutarea unor fișe de lucru pentru matematică, fie a unor cărți cu imagini care să te ajute să-l înveți pe bebe culorile, formele sau cuvintele, în această categorie vei putea identifica exact lucrarea de care ai nevoie.

Cărți cu legende și mituri

“Legendele Olimpului”, “Regele Arthur și Cavalerii Mesei Rotunde”, “Iliada”, “Odiseea”, “Povestea neamului românesc”, “Miturile Greciei antice”sau“Ahile” sunt opere care îi vor capta atenția copilului tău și îi vor menține interesul activ pe tot parcursul lecturii. Mai mult decât atât, în paginile acestor scrieri, acesta își va găsi exemple de curaj, determinare și perseverență, valori cu care fiecare junior ar trebui să pornească în viață.

Fie că ești în căutarea unor cărți pentru copii interactive, care să îl ajute pe micuțul tău să își dezvolte anumite aptitudini, fie a unor cărți de citit înainte de culcare, perfecte pentru momentele de relaxare dinaintea somnului, colecțiile complexe de pe piață îți vor veni în întâmpinare cu lucrarea dorită. Consultă categoriile dedicate celor mici și alege titlurile care se potrivesc cel mai bine copilului tău!

>