Breaking news

Deputații își fac televiziune. Zgonea TV va emite pe internet

Șeful Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea își face televiziune în sera Palatului Parlamentului. Zgonea TV ar putea să își înceapă emisia în luna martie 2014.

Zgonea tvDacă în urmă cu două luni se plângeau că nu au bani de salarii, motiv pentru care au primit 12 milioane fonduri suplimentare de la Guvern, acum deputații își fac televiziune.

Sătui să stea pe la ușile televiziunilor private, deputații vor să se vadă la tv tot timpul, așa că au decis să își facă televiziune proprie care să emită non stop pe internet.

La Camera Deputaţilor se lucrează de zor la construirea unor platouri de televiziune chiar în sera Parlamentului, unde se capitonează pereții.

Televiziunea va emite exclusiv pe internet non stop și va avea și prezentatoare. Televiziunea va transmite ședințele de plen cât și cele din comisii.

Camera Deputaților are deja infrastructura pentru transmisia din plen, urmează acum investiții în mai multe camere și dotări tehnice necesare amenajării studiourilor tv cât și pentru aparatele necesare transmisiei pe internet.