Depășește competiția cu ajutorul unei agenții de Google Ads!

 

 

Dacă îți dorești să fii mereu cu un pas în fața competitorilor tăi, este important să fii conștient de toate instrumentele pe care le ai la dispoziție și să le valorifici la maximum. Marketingul digital este viitorul promovării pentru toate companiile, indiferent de domeniul de activitate.                    u cât începi să te bucuri de avantajele sale cât mai devreme, cu atât rezultatele vor veni mai repede, la un nivel ridicat. Află tot ce trebuie să știi despre servicii de promovare Google Ads de la specialiștii Marketing Deck și începe să le implementezi rapid pentru rezultate excelente!

Ce înseamnă promovarea prin Google Ads?

Dacă ești în căutarea unor răspunsuri complete pentru toate întrebările pe care le ai cu privire la campaniile Google Ads, specialiștii Marketing Deck îți sunt mereu la dispoziție pentru a te ajuta. Știi deja că Google este principalul motor de căutare utilizat zilnic de milioane de oameni. Dacă vrei să te afli printre primele rezultate ale unui potențial client în momentul în care încearcă să găsească un brand la care să apeleze pentru că este dispus să facă o achiziție, alege serviciile de Google Ads și PPC. Pe baza unor cuvinte cheie relevante, alese cu mare grijă din nișa ta de activitate, vei putea ajunge în fața a sute sau chiar mii de persoane care voiau să te găsească înainte să știe de tine.

Care sunt beneficiile aduse?

Probabil principalul avantaj pe care îl vei obține prin implementarea unei astfel de campanii este că vei ajunge la publicul tău țintă la momentul oportun. Ce înseamnă asta? Dacă publicitatea tradițională era intruzivă și intervenea în viața noastră în momente nepotrivite, serviciile Google Ads fac exact contrariul. Mai bine spus, vei apărea în fața unui potențial cumpărător atunci când te caută, ceea ce cresc șansele de conversie.

De asemenea, o astfel de campanie poate genera rezultate importante încă din primele zile de la implementare, fără să mai fie nevoie să pierzi timp și resurse în așteptarea stabilirii dacă abordarea făcută este eficientă sau nu. Poți începe să pui în practică strategia în 2-3 zile, dar este important să știi că potențialul maxim îl vei atinge în aproximativ 3-6 luni. Nu în ultimul rând, aceste campanii îți permit să ai control deplin asupra bugetului. Investești atât cât îți dorești, fără să fii nevoit să atingi un anumit prag.

Cum se desfășoară o campanie PPC?

Traseul pe care îl vei urma pentru a ajunge în punctul dorit este unul foarte simplu, atât timp cât te lași pe mâna specialiștilor. Marketing Deck este o agenție Pay Per Click care te poate ajuta să obții rezultate excelente, într-un timp foarte scurt. Totul începe cu un set-up bine pus la punct pentru pregătirea contului (Set-up Google Tag Manager; Verificare conversii în Google Ads; Keyword Research; Crearea structurii de companii (Ad groups & Ad Sets); Crearea reclamelor și verificarea constantă a reclamelor pentru a verifica conversiile. Ulterior, se vor efectua proceduri de optimizare a cuvintelor cheie, adăugare de cuvinte negative și optimizarea reclamelor. Totul are ca scop valorificarea la maxim a bugetului alocat, astfel încât să plătești pentru o vizualizare doar în momentul în care persoana vizată accesează pagina și ajunge pe site-ul tău, încât să obții mai mult trafic și, implicit, conversii.

Optează pentru o agenție de Google Ads cu rezultate dovedite!

Este important să profiți din plin de toate avantajele pe care le propune promovarea prin Google Ads. Pentru ca rezultatele să fie cele scontate trebuie să apelezi la ajutorul unei agenții specializate. Marketing Deck este o agenție specializată în servicii PPC, Google Adwords și nu numai, care te poate ajuta să experimentezi rezultatele unei strategii construite eficient.

Alege serviciile agenției Marketing Deck pentru a fi mereu în fața competiției tale!

>