Breaking news

Dennis Storm şi Zeno au testat pe pielea lor prin ce chinuri trec gravidele la naștere – VIDEO

Dennis Storm şi Valerio Zeno, gazdele emisiuni olandeze “Cobaii”, au testat pe pielea lor cum e să dai naștere unui copil.

chinurile femeii gravide la nastereCei doi prezentatori tv s-au supus de bunăvoie unui test al intensității durerii înregistrat de gravide în momentul nașterii.

Dennis Storm şi Valerio Zeno, au acceptat să le fie aplicaţi câţiva electrozi pe abdomen, astfel încât să aibă experienţa contracţiilor.

Dacă la începutul experimentului păreau foarte amuzaţi, pe măsură ce intensitatea durerii crește prin electrozii aplicați pe abdomen, aceștia au început să urle de durere, să strângă din dinți și să se tăvălească prin pat.

Experimentul a durat doar 10 minute, fiind mult mai scurt decât experienţa reală prin care trec femeile, însă a fost suficient ca cei doi să fie epuizați de-a dreptul și să ajungă să se strângă în brațe unul pe altul.

Experimentul celor doi face furori pe internet, unde numai pe platforma youtube filmarea a înregistrat patru milioane de vizualizări.

Dennis și Zeno nu sunt la primul experiment ciudat. În 2011 au creat un val de controverse în Olanda și nu numai după ce au mâncat fiecare câte o bucată de carne din corpurile lor.

>