Breaking news

Denis Alibec, desemnat fotbalistul anului 2016 în România

Denis Alibec, atacantul campioanei României, Astra Giurgiu, este cel mai bun fotbalist în 2016. Atacantul a primit trofeul în cadrul Galei Fotbalului Românesc, organizată sâmbătă seară la Ambasad’Or Otopeni de către Clubul Sportiv al Jurnaliștilor din România.

denis-alibecMarele câștigător al Galei Fotbalului Românesc 2016 este atacantul Astrei, Denis Alibec. Fotbalistul a plecat acasă cu două trofee râvnite de toți fotbaliștii: Atacantul și Fotbalistul Anului 2016 în România.

În cadrul Galei Fotbalului Românesc organizată de Clubul Sportiv al Jurnaliștilor din România au fot decernate mai multe premii atât pentru fotbal, cât și pentru futsal, fotbal tenis și handbal feminin.

Florin Niţă a fost desemnat cel mai bun portar în 2016, Gabriel Tamaş a primit premiul pentru cel mai bun fundaș, iar mijlocașul anului a fost ales Nicolae Stanciu

Marius Șumudică a fost desemnat antrenorul anului la fotbal, iar Daniel Coman conducătorul de club al anului.

Gigi Becali a primit trofeul pentru investitorul anului 2016 în fotbal, premiul fiind ridicat de Ana Maria Reghecampf, care a plecat acasă și cu premiul pentru impresarul anului.

Revelația anului 2016 a fost desemnat Răzvan Marin, în timp ce arbitrul anului a fost ales Ovidiu Haţegan, grație participării la Euro 2016 și Olimpiada de la Rio.

Stranierul anului 2016 a fost ales Filipe Teixeira de la Astra Giurgiu care a mulțumit în limba română, echipei și familiei pentru susținere.

Echipa de handbal feminin CSM București a primit trofeul pentru Echipa anului 2016.

În timp ce Frederico Tavares a primit premiul pentru fotbal tenis grație celor 13 medalii de aur cucerite la Mondialul din Cipru.

În cadrul Galei Fotbalului Românesc, Victor Hănescu a primit un premiu special pentru implicarea sa în dezvoltarea tenisului românesc. Fostul numărul 27 mondial în ierarhia ATP, se pregătește să deschidă o Academie de Tenis în București.

Gala Fotbalului Românesc este organizată de 18 ani de către Clubul Sportiv al Jurnaliștilor din România.

denis-alibec-gala-fotbalului-romanesc-2016

>