Breaking news

Demisii pe capete la Realitatea TV

Angajații Realitatea TV dau bir cu fugiții. Destinația: România TV și Digi 24. Televiziunea a rămas fără o bună parte din vedete și oamenii de bază.

demisii realitatea tvSoldații lui Cosmin Gușă părăsesc barca Realitatea TV care ia pe zi ce trece, tot mai multă apă la bord.

La doi ani de zile de la scindarea echipei Realitatea TV și migrarea a jumătate din angajați la România TV, fenomenul se repetă și în această iarnă.

Ultimele vedete ale Realitatea TV au părăsit barca, trecând în tabăra adversă de frică să nu rămână pe drumuri. Situația incertă de la Realitatea TV și problemele financiare grave cu care se confruntă televiziunea i-a determinat pe jurnaliști să își dea demisia pe capete.

Andreea Crețulescu, Mădălina Rădulescu, Silviu Mânăstire, Felix Rache, Andrei Cojocaru și Cristi Marin, sunt cei mai importanți oameni care au plecat în ultima lună de la Realitatea TV.

Andreea Crețulescu a plecat la România TV, unde de la 1 decembrie realizează emisiunea ”România la raport”.

Silviu Mânăstire plecă cu tot cu emisiunea ”Dosar de politician”, la România TV.

Mădălina Radulescu, fost Director de programe de la Realitatea TV este acum redactor șef adjunct la Digi 24.

Cristi Marin, producător general la Realitatea TV, a plecat la Digi 24 ocupând aceeași funcție.

Felix Rache, care realiza o emisiune de revista a presei în cadrul matinalului Realitatea TV s-a transferat la Antena 3.

Andrei Cojocaru, producătorul general al Realitatea TV și-a dat demisia nemulțumit de transmisia live de 1 decembrie de la parada militară. Acesta se află în negocieri pentru o colaborare cu Digi 24.

Cristian Nedelcu, director tehnic la Realitatea TV, a fost demis pentru comentariile făcute în redacție în legătură cu situația financiară a televiziunii.

Și lista de plecări este deschisă. Se anunță plecarea lui Eli Roman și a lui Rareș Bogdan. Dacă și cei doi vor pleca, ne întrebăm cine va mai face emisiuni la Realitatea TV?!