Breaking news

Delmag îți aduce cadourile ideale de Valentine’s Day

Cadourile de Valentine’s Day sau “Dragobete” simbolizează legătura dintre îndrăgostiți. Această simbolistică este întărită în fiecare an de cadourile de ziua îndrăgostiților, cadouri pe care îndrăgostiții și le fac între ei.

cadouri delmagDelmag.ro pune foarte mare accent pe acest eveniment important pentru îndrăgostiți, de aceea am creat categorii unde fiecare poate găsi cadoul potrivit. Dacă ești în căutare de cadouri de Valentine’s Day pentru iubitul sau iubita ta, Delmag.ro îți stă la dispoziție cu o gamă bogată de produse pentru îndrăgostiți.

Fie că iubitul sau iubita este pasionată de tehnologie, frumusețe, gătit, electonice, pe Delmag.ro, găsești cadoul potrivit la cel mai bun preț.

Cadouri de Valentine’s Day pentru pasionații de tehnologie

Dacă prietenul tău este pasionat de tehnologie și îi place să aibă cele mai noi gadget-uri, pe Delmag.ro găsești la categoria laptopuri și tablete, cele mai în vogă produse din domeniu.

Bineînțeles că și acesoriile pentru ele sunt într-un număr foarte mare. Dispunem de o paletă variată de produse la cele mai bune prețuri.

Dacă vrei să-l impresionezi, îți recomandăm tableta Samsung GALAXY Tab 3 10.1 Inch. Aceasta oferă un design elegant cu o formă mai subțire și mai ușoară oferind în același timp un ecran mare de 10.1 inch. Datorită procesorului puternic, camerelor îmbunătățite, și conectivității Wi-Fi mai rapide, iubitul tău se va bucura de o experiență multimedia amplificată la un preț special!

Dacă ea își dorește cel mai nou model de telefon la categoria telefoane mobile, găsești cele mai bune oferte. Indiferent de bugetul alocat, poți găsi produsele cele mai noi și cele mai performante la cele mai accesibile prețuri.

Oferă-i Smartphone LG Optimus L5 II E460 Black – un smartphone tip candybar, single sim, rezolutie 5 mpx, disponibil pe culoarea negru, la prețul de 602 Lei.

De Valentine’s day,dragostea plutește în aer! Ai grijă să o fotografiezi!

Dacă iubitul sau iubita este pasionată de fotografie sau vrei pur și simplu vrei să-i cumperi un aparat foto, îți recomandăm categoria foto și video.

Fie că vrea să-și împărtășească cunoștințele nou acumulate în materie de foto sau vrea să treacă la următorul nivel în fotografie, pe Delmag.ro poți găsi cele mai potrivite aparate foto – cele mai noi DSLR-uri, compacte și accesorii foto-video.

Dacă nimic nu iubește mai mult pe lume decât să contemple albumele foto din liceu sau de familie în fiecare an, dăruiește-i o rama foto digitala și un card de memorie, astfel ca ea să-și păstreze amintirile pentru totdeauna.

Ramele foto sunt disponibile la categoria foto&video și pot fi livrate direct din stoc. Fă-i un cadou de neuitat!

Dragostea de Valentine’s Day trece (și) prin stomac!

Pentru femeia sau bărbatul care adoră să gătească, un mixer sau un robot de bucătărie este un cadou minunat. Accesează categoria aparate bucătărie și alege cel mai bun aparat de gătit de la branduri cunoscute. Produsele de gătit marca Philips. Rohnsson, Russell&Hobbs, Delonghi, Tefal etc pot fi achiziționate imediat, la cea mai bună calitate.

Pentru dimineți romantice, achiziționează Robotul de bucătărie Philips HR7761/00, 750W, 3 în 1, putere 750 w și 2 trepete de viteză la un preț super special pe Delmag.ro. Robotul de bucătărie conține Bol pentru blender, 5 discuri pentru feliere / mărunțire, Mini chopper 250ml, Accesoriu pentru aluat. Disc pentru emulsionare, Cuțit universal și Carte rețete.