Breaking news

Delia l-a readus la X Factor pe italianul Alessio, dat afară în bootcamp de Ștefan Bănică

Alessio Paddeu, italianul care a cucerit-o definitiv, cu vocea lui, pe jurata Delia, a fost readus la X Factor chiar de frumoasa blondă, direct în Galele Live, în echipa ei de Grupuri.

alessioDat afară de Ștefan Bănică Junior, în etapa de bootcamp, Alessio Paddeu a fost readus în concurs de Delia Matache. Jurata a reușit astfel să îndrepte o decizie scandaloasă luată de Ștefan Bănică.

Alessio a fost anunțat de faptul că a fost ales de delia să participe în grupa ei la Gale, în urmă cu două zile, astfel că nu a avut timp să învețe o piesă în limba română pentru prima gală live dedicată muzicii românești.

Acest lucru a fost posibil în urma discuţiilor purtate cu producătorii „X Factor UK”, care au permis ca fiecare jurat să mai salveze un concurent eliminat în bootcamp.

Producătorii Antena 1 au motivat solicitarea către X Factor UK, prin faptul că că anul acesta s-au prezentat foarte mulţi concurenţi talentaţi, cărora juraţii şi-au dorit foarte mult să le mai acorde o şansă.

Horia Brenciu a adus în grupul lui pe moldoveanul Sergiu Braga. Și a fost inspirat, căci publicul l-a votat și acesta a mers direct în a doua gală live. La fel s-a întâmplat și cu Alessio, a fost favoritul publicului român, care l-au votat să meargă direct în a doua gală de vinerea viitoare.

>