Breaking news

Delia desenează inimi în videoclipul noului ei single – VIDEO

loading...

Delia Matache și-a lansat marți dimineață, la ora 9.00, simultan pe toate posturile naționale de radio din România, nou single intitulat ”Inimi desenate”.

Delia - Inimi desenate photo by Dimitri CaceauneCu peste 40 de milioane de vizualizări de YouTube doar în ultimul an, sute de concerte şi cel mai longeviv jurat X Factor în România, Delia a reuşit să devină definiţia senzaţionalului şi inovaţiei într-o evoluţie naturală de-a lungul timpului.

Delia a lansat astăzi noul ei single ”Inimi desenate„ împreună cu un video regizat de CevaDeVis – echipa alături de care a filmat şi celelalte videoclipuri lansate în ultimii 2 ani.

În clip o regăsim pe Delia într-un dans sensibil alături de talentatul Bogdan Boanta, cel care a şi făcut coregrafia piesei.

”Inimi desenate este o continuare frumoasă a poveştii “Pe aripi de vânt”. Este tot un pop-rock curat şi sper ca publicul să primească această piesă la fel de frumos că pe cea precedentă. E o piesă puternică, dar în acelaşi timp sensibilă prin care am încercat să transmit vulcanul de sentimente ce se regăseşte într-o poveste de dragoste trecută, dar încă prezenţa în inimile celor ce i-au dat naştere”, a declarat Delia.

Piesa este compusă şi produsă de KAZIBO music, muzică şi versurile sunt scrise de Alex Pelin şi Ovidiu Baciu, iar mix-masterul îi aparţine lui Deaconu Dan Andrei.

Odată cu lansarea noului single Inimi desenate, Delia a realizat o nouă şedinţă foto senzaţională cu Dimitri Caceaune .

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>