Breaking news

Delia cântă în deschiderea concertului Indila de la Bucureşti

loading...

Jurata X Factor, Delia Matache va cânta în deschiderea concertului Indila de la Bucureşti, de pe 7 decembrie de la Sala Palatului.

indila - deliaSe anunţă un weekend de foc pentru jurata super show-ului „X Factor”, difuzat în fiecare vineri, de la 20:30, Antena 1.

Diva Delia, alături de colegii săi, showmanul Brenciu şi rock-starul Bănică dau vineri seara startul galelor live „X Factor” şi îşi trimit în lupta pentru marele premiu, în valoare de 100.000 de euro, cei mai buni concurenţi.

Jurata va continua în forţă, sâmbătă dându-le întâlnire ardelenilor la Cluj, unde va susţine două concerte, pentru ca duminică, Delia să revină în Bucureşti, unde va câmta în deschiderea concertului Indila.

Duminică o să cânt în deschiderea concertului Indila şi pot spune că sunt puţin emoţionată. Biletele s-au vândut într-un ritm ameţitor, aşa că s-a decis să se mai facă încă un concert în aceeaşi zi. Ştiu că eu am fost aleasă de managementul ei pentru acest eveniment şi asta mă bucură enorm. Emoţiile nu vin neapărat datorită evenimentului în sine, deşi sunt mai mult decât recunoscătoare, ci datorită locului unde se desfăşoară: Sala Palatului! Pe 13 martie o să susţin şi eu primul meu concert acolo şi deja lucrez intens cu echipa mea pentru a pune pe picioare un concert – eveniment – show cum nu s-a mai văzut până acum! Sunt încrezătoare că lucrurile vor  decurge minunat pe 7 decembrie, căci nu vin singură, ci cu mirificul meu band, alături de care repet zilnic. Danse avec moi et Indila!”, a mărturisit jurata „X Factor”.

Jurata „X Factor” a fost desemnată oficial de managementul artistei Indila pentru a cânta în deschiderea concertului susţinut de aceasta pe 7 decembrie, la Sala Palatului  din Bucureşti, pe lista propusă de organizatori numărându-se nu mai puţin de zece dintre artiştii români ai momentului. Originalitatea artistei i-a impresionat pe reprezentanţii Indilei, care au desemnat-o pe aceasta ca openning act pentru show-ul de la Sala Palatului.

loading...