Delia Antal colaborează la Hollywood cu fotograful lui Michael Jackson

De cand a decis sa locuiasca pentru o perioada in America, la Los Angeles, acolo unde si urmeaza sa aduca pe lume primul sau copil in scurt timp, actrita romanca Delia Antal este o norocoasa.

Delia Antal, premiera WE CANNES - HollywoodNu doar ca s-a acomodat imediat si are multi prieteni la Hollywood, dar a facut senzatie in presa din America dupa lansarea filmului sau “WE CANNES” la Hollywood. In trei luni i s-au intamplat multe! Traieste din plin visul american, se pregateste sa devina mamica, la lansarea noului sau film au venit multi cunoscuti, printre care si celebra actrita asiatica Bai Ling, cu care actrita si regizoarea romanca este prietena, si, cu atat mai mult, pozele oficiale de la premiera documentarului “WE CANNES” i-au fost facute Deliei Antal de catre chiar fotograful preferat al lui Michael Jackson, Hamid Moslehi!

“Ma consider o persoana norocoasa si pana acum Dumnezeu a avut grija de mine si mi-a indeplinit toate dorintele. Am avut ocazia sa cunosc multe personalitati, iar la premiera filmului meu “WE CANNES”, care a avut loc recent la Hollywood, a venit si actrita asiatica Bai Ling, care imi este prietena, si am avut ocazia sa-l cunosc pe fotograful personal de mai mult de o decada al lui Michael Jackson, Hamid Moslehi. Colaboram foarte bine si o sa-l rog sa-mi faca o sedinta foto cu fiul meu, dupa ce voi naste!”, spune Delia Antal, care mai are foarte putin si devina mamica pentru prima data.

Pana va naste insa, Delia Antal se bucura din plin de comentariile pozitive din presa din America, aparute dupa premiera filmului “WE CANNES” la Hollywood!

Documentarul WE CANNES este filmat la Festivalul de film de la Cannes unde am intervievat si am cerut sfaturi unor experți. Am avut onoarea sa vorbesc si cu mari actori precum Armand Assante, Maia Morgenstern, chiar si Robert Redford. Am filmat si in stilul Guerilla, deci am “capturat” multe celebrități, cum ar fi Brad Pitt, Alec Baldwin, Mads Mikkelsen, Audrey Tautou, Marion Cotillard etc. Este un film documentar pe care cu greu m-am decis sa il lansez, dar curajul a venit cand l-am arătat experților in domeniu si m-au sfătuit la montaj. Este un film educational si de inspirație despre PROCESUL DE A PRODUCE SI DISTRIBUI PRIMUL TĂU FILM DE LUNG METRAJ FĂRĂ BUGET, este de fapt vorba despre experienta mea de a produce filmul D’ORA”, povesteste Delia Antal.

>