Breaking news

Delia a dezbrăcat un concurent de la „X Factor”

Delia Matache nu s-a lăsat până nu a dezbrăcat un concurent de la „X Factor”, venit tocmai din Republica Moldova. Vrăjită de fizicul impresionant al lui Vasile Macovei, jurata X Factor l-a pus pe tânăr să își dea jos tricoul la audiții.

delia - vasile macovei - x factorAtunci când spui „X Factor” spui voce, carismă, atitudine şi nu în ultimul rând prezenţă scenică, iar atunci când în faţa celor trei juraţi, diva Delia, showmanul Brenciu şi rock-starul Bănică se prezintă un concurent cu un fizic de invidiat, aceştia nu ratează ocazia să îl tachineze puţin.

I s-a întâmplat şi lui Vasile Macovei, un tânăr de 24 de ani din Republica Moldova, pe care Delia nu s-a lăsat până nu l-a convins să îşi scoată tricoul.

De ce ţi-ai pus tricoul pe tine, că nu era nevoie?” , a glumit diva de la „X Factor”, atunci când Vasile s-a prezentat, iar rock-starul Bănică a completat imediat: „Vezi că Delia vrea să îi dezbrace pe toţi băieţii care arată bine”.

Cu un fizic de invidiat, pentru care merge la sală de mai bine de patru ani, Vasile a băgat zâzanie între juraţii show-ului.

„Exact ca el am şi eu abdomenul, la indigo”, a glumit Brenciu, în timp ce Răzvan, care venise şi el pe scenă, a continuat: „Eu am un fizic, zici că-i psihic!”.

Ştefan Bănică a punctat: Măi Vasile, ce ai mă cu noi, noi cu ce ţi-am greşit?

Cum s-a descurcat tânărul interpret care se mândreşte deja cu câteva piese proprii şi trei videoclipuri în Republica Moldova, rămâne de văzut în această seară, de la 20:30, în cel mai nou episod „X Factor”, la Antena 1.

>