Breaking news

Defilare de modă internațională pe scena Fashiontv Summer Festival Mamaia 2014

loading...

La invitația Fashiontv, importanți designeri internaționali vor aduce cele mai noi tendințe și cele mai spectaculoase creații vestimentare pe litoralul românesc.

prezentare moda mamaiaTot acum va avea loc concursul internațional de modele Fashiontv Black Sea Model Awards, în cadrul căruia vor participa tinere superbe cu șanse la o carieră de top-model pe cele mai râvnite catwalk-uri ale lumii.

Evenimentul va beneficia de o mediatizare extraordinară, fiind transmis în direct din Mamaia pe postul Fashiontv, cu o audiență de 850 de milioane de telespectatori din 193 de țări de pe cinci continente.

O primă etapă a concursului Black Sea Model Awards se desfășoară online, în aplicația de Facebook realizată de Fashiontv, unde concurentele pot fi votate de susținători.

Pe scena Fashiontv din Mamaia vor ajunge 30 dintre concurentele înscrise, acolo urmând a se face delimitarea participantelor și câștigătoarele din acest an.

Vă reamintim că intrarea este liberă la toate evenimentele Fashion Summer Festival Mamaia 2014.

Programul International Fashion Weekend 2014:

Joi, 14 august, ora 20:30 – repetiție generală

Vineri, 15 august, ora 20:30 – Fashiontv Black Sea Model Awards (transmis live pe postul Fashiontv)

Sâmbătă, 16 august, ora 20:30 – Carnaval Mamaia și prezentări de modă ale designerilor internaționali invitați

Toate evenimentele din cadrul Fashion Summer Festival Mamaia 2014 sunt transmise în direct pe site-ul Fashiontv România – www.fpeople.ro.

Mamaia este prima și singura stațiune din Europa care oferă turiștilor spectacole gratuite în întregul sezon estival prin evenimentele de anvergură organizate pe toată perioada verii de Fashiontv în cadrul Fashion Summer Festival 2014.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>