Breaking news

Decizie scandaloasă luată de Horia Brenciu la X Factor

Horia Brenciu l-a scos din sărite pe Ștefan Bănică Junior, din cauza modului în care a procedat la etapa duelurilor. Juratul a încălcat regulamentul X Factor și după ce le-a pus la duel pe Monica şi Adina, la final, le-a ales pe ambele să meargă în galele live.

brenciu - scandal x factor 2014Horia Brenciu a fost neinspirat la realizarea duelurilor și când și-a dat seama că a greșit a forțat regulamentul X Factor.

Monica Sannino şi Adina Răducan au fost puse de Brenciu să se dueleze. Însă, ambele au cântat impecabil și juratul s-a declarat incapabil să aleagă preferându-le pe amândouă.

Regulamentul concursului prevedea ca doar una din cele două să acceadă în galele live din decembrie. Brenciu mai avea încă un duel format din Denis Borovină și Diana Căldăraru.

Producătorii X Factor i-au permis lui Brenciu să ia hotărârea finală după ultimul duel din categoria sa, și surpriză, Denis și Diana s-au duelat degeaba, întrucât ambii au pierdut.

Diana Căldăraru a cântat superb „Sorry seems to be the hardest word” iar Denis Borovină a făcut un show de excepție cu melodia lui Sam Smith ft Naughty Boy, „La La La”.

Decizia lui Horia de a le băga la duel pe Monica și Adina nu i-a adus decât disperare; juratul nu a putut suporta ideea de a merge fără una din ele în gale. Amândouă aveau șanse la fel de mari să câștige.

„Am concurenți mult mai buni decât m-am așteptat. Voi alege doi iar ceilalți se vor prezenta în cadrul spectacolelor mele, fără doar și poate”, a spus Horia, înainte să zică numele finaliștilor, a celor doi care vor intra în galele live alături de Cristian Goaie.

Monica și Adina și-au văzut visul împlinit! Fetele au trecut în gale, în cel mai tensionat moment din concursul X Factor de până acum. Numai că decizia lui Brenciu nu a fost pe placul lui Bănică.

“Explică-ne ce faci aici?! Schimbi regulamentul, ele două au fost la duel, iar acum le alegi să meargă în LIVE-uri? Te inţeleg ca om, ca artist, dar decizia nu are legătură cu show-ul. Şi eu îl puteam păstra pe Braga lângă Nicoleta Nucă”, a explodat Ştefan Bănică.

Horia Brenciu a recunoscut că a greșit la alegerea duelurilor: Da, am greşit, RECUNOSC! Am aşteptat ca ele să greşească, dar niciuna n-a făcut-o, aşa că merg în galele LIVE cu Monica şi Adina.

>