Breaking news

De ziua lui, Horia Brenciu susține un concert în memoria lui Frank Sinatra

loading...

Chiar de ziua lui de naştere, Horia Brenciu face un cadou fanilor lui. Artistul va susţine încă o seară de concert în memoria lui Frank Sinatra!

Afis My WayPe lângă spectacolul deja anunţat la Sala Palatului, pe 26 septembrie, Horia Brenciu va sărbători centenarul Sinatra, alături de Big Band-ul lui şi duminică, 27 septembrie, începând cu ora 20:00.

“De ziua mea, am un cadou pentru voi, încă o zi de spectacol: 27 septembrie! Aşadar, petrecerea va dura două seri şi o voi ţine la Sala Palatului!”, a declarat artistul pe pagina lui de Facebook.

La 100 de ani de la naşterea marelui Frank, Horia Brenciu îşi propune să reconstituie glorioasă epoca a muzicii swing pe scenă Sălii Palatului, omagiind artişti ai genului precum: Dean Martin, Sammy Davis Jr., Bobby Darin, Fred Astaire, George Gershwin sau chiar Gică Petrescu. Artistul român ar fi împlinit şi el anul acesta 100 de ani de la naştere.

La această producţie unică în România, Horia Brenciu va invită alături de el artişti care vor cânta pentru prima dată în carieră lor swing.

Aşadar, cei care nu şi-au cumpărat încă bilet pentru a trăi o experienţă muzicală memorabilă, plină de magia unor acorduri absolut speciale, au o şansă în plus.

Biletele pentru spectacolul care se va ţine pe dată de 27 septembrie pot fi cumpărate încă din această dimineaţă de pe site-ul Eventim.

loading...