Breaking news

De ziua ei, Dana Gonț a preparat prăjituri pentru colegi, până dimineața

Prezentatoarea emisiunii ”Bonton” de la Digi 24, Dana Gonț a decis ca de ziua ei, să-și servească colegii cu prăjituri gătite de ea.

Dana a început în forţă ziua în care împlinea o frumoasă vârstă, în bucătărie. A decis să-și surprindă colegii cu prăjituri făcute chiar de ea.

Ziua mea a fost exact ca sloganul Bonton: am redescoperit frumuseţea normalităţii. Ziua mea a început cu 4 checuri coapte noaptea, pentru că am vrut ca pe lângă cele de cumpărat să le ofer cu drag colegilor mei ceva bun făcut de mine. În birou cererea specială a fost de platouri de fructe, se pare că toţi au adoptat stilul de viaţă de la „Tinereţe fără bătrâneţe”, aşa că am golit piaţă şi am adus-o în redacţie”, spune Dana.

Fericirea a fost cu atât mai mare cu cât vedeta Digi24 a primit felicitări de la mulţi prieteni.

Am avut în ziua asta lângă mine o mână de oameni apropiaţi. Mai sunt destui de care mă despart  timpul sau distanţă. Am primit enorm de multe urări şi gânduri bune, ceea ce îmi confirma că nu trăiesc în lumea mea, ci că suntem încă mulţi care simţim şi gândim la fel. Surpriza cea mai frumoasă a venit din partea unui telespectator pe care îl am de foarte mulţi ani, care între timp mi-a devenit un prieten virtual şi publică pe blogul meu, care a postat un pic după 12 noaptea asta:http://danagont.blogspot.ro/2012/06/la-multi-ani-dana.html. I-am mulţumit cu lacrimi în ochi. Cu aceleaşi lacrimi în ochi pe care le am de câte ori, de aproape 15 ani, primesc telefonul cu urări de ziua mea de la o altă telespectatoare cu o vârstă venerabila, care mă urmăreşte de la primele mele emisiuni şi până astăzi şi nu a ratat nici o ocazie să mă felicite”, mărturiseșt Dana Gonț.

Emisiunea prezentată de Dana Gonț, poate fi urmărită în fiecare sâmbătă,de la 15.30, la Digi24, la singura emisiune de pe piaţa media care vorbeşte despre bune maniere, „Bonton”.