Breaking news

De unde poti inchiria o masina in Bucuresti?

Indiferent daca locuiesti in Bucuresti sau ajungi in capitala din diverse motive vei avea nevoie de un mijloc de transport.

Daca detii un permis de conducere valabil, atunci opteaza pentru o masina de inchiriat Bucuresti. Vei descoperi numeroase companii care ofera servicii de inchirieri auto si oferte diversificate. Iata ce trebuie sa cunosti atunci cand urmeaza sa inchiriezi un autoturism.

Masina de inchiriat Bucuresti

Modalitatea cea mai usoara de a te deplasa indiferent ca duci copilul la scoala sau ca mergi la cumparaturi, la serviciu sau la plimbare, este cu ajutorul unei masini. Daca nu detii personal un autoturism, atunci alege sa inchiriezi unul. Procedura este extrem de usoara, iar preturile sunt accesibile. Important este sa detii un permis de conducere valabil si varsta ta sa fie de minimum 19 ani.

Ce masina sa alegi?

Daca nu te afli intr-o situatie urgenta de a inchiria o masina, atunci alege rezervarea din timp. In felul acesta vei putea conduce un model pe care ti-l doresti. Specialistii recomanda sa alegi un autoturism in functie de nevoia ta, de optiunile incluse si nu doar dupa aspect. De exemplu, daca vrei sa faci o excursie la munte atunci alege o masina mare de teren. Pentru oras, varianta unui autovehicul de dimensiuni reduse poate fi cea mai potrivita. Masina aleasa trebuie sa detina anumite optiuni pentru un bun confort si pentru o experienta pozitiva la volan. Astfel, verifica daca autoturismul detine: aer conditionat, sistem bluetooth, comenzi vocale, GPS, senzori de parcare, cruise control, ABS/ESP.

De unde poti prelua masina?

Poti intra in posesia masinii la sediul companiei de inchirieri auto sau intr-un alt punct. In momentul in care rezervi autoturismul transmite si locatia care iti este accesibila de preluare. Un reprezentant al firmei te va astepta in respectiva locatie si la ora stabilita. Va face inspectia masinii si va nota in fisa de inchiriere daca descopera zgarieturi, fisuri in parbriz sau luneta, accesorii lipsa sau alte avarii. In felul acesta nu vei plati tu pentru daune la finalul perioadei de inchiriere.

Unde poti utiliza masina?

Te poti plimba cu masina oriunde ai nevoie, pe intreg teritoriul tarii. Daca vrei sa parasesti tara este bine sa te asiguri ca firma de inchirieri auto permite acest lucru. Majoritatea companiilor te vor lasa sa circuli atat in spatiul UE, cat si in afara acestuia. Nu uita sa intrebi daca exista vreun comision pe numarul de km parcursi.

 

 

De ce servicii poti beneficia?

Pe intrega durata de inchiriere compania iti poate pune la dispozitie diverse servicii. Acestea te pot ajuta in situatii dificile. Serviciul de asistenta rutiera este disponibil 24/7, iar serviciul de tractare poate fi gratuit. Nu ezita sa contactezi firma daca intampini anumite probleme. In situatia in care nu doresti sa conduci chiar tu masina, este bine sa cunosti ca poti opta pentru un sofer. Intreaba daca aceasta optiune iti poate fi oferita inainte sa semnezi contractul de inchiriere.

Garantia

In functie de compania cu care vei incheia un contract de inchiriere exista posibilitatea sa iti fie solicitat un depozit sub forma unei garantii. In mod standard acesta are o limita de minimum 200 de euro. Plata o poti face cash sau suma de bani poate fi blocata pe cardul tau de credit. Daca la finalul perioadei de inchiriere returnezi masina fara avarii, atunci depozitul iti este inapoiat.

Ce companie de inchirieri auto sa alegi?

Alege intotdeauna o companie de inchirieri auto care detine experienta in domeniu, un portofoliu mare de clienti si un parc auto modern. Pe site-ul pricecarz.com vei gasi toate informatiile de care ai nevoie, astfel incat sa poti rezerva masina dorita!

 

Date de contact:

E-mail: reservations@pricecarz.com

Telefon: +40751934934

 

 

>