Breaking news

De Revelion, Margherita era cât pe ce dea da foc studioului Antena 1

Nebunie curată în noaptea dintre ani la Antena 1. Dan Negru promite distracție fără limite și senzații tari la cel mai tare spectacol de televiziune din România: “Revelionul bate ghinionul”.

RevelionUn moment cu totul senzațional a fost atunci când pe platourile unde aveau loc filmările au fost invitate patru vedete iar una dintre ele urma să fie curentată.

Pepe, Margherita din Clejani, Brianna Caradjea și Andreea Tonciu au acceptat să-și pună o cască pe cap conectată la curent.

În urma acestui moment, cele două tabere formate din vedete au trebuit să ghicească care din cei patru a fost curentat cu adevărat și cine a jucat teatru.

Vali Vijelie striga “să fie curentată Tonciu că poate-i vine mintea la cap” iar Viorica din Clejani își dorea și ea ca fiica ei să fie “scuturată un pic”.

Momentul în sine a cam speriat-o pe Margherita din Clejani care de frică și-a aruncat casca de pe cap și a provocat un scurt circuit la panoul electric. Momentul a fost unul incendiar la propriu, instalația luând foc.

Cum au reacționat cei patru participanți la experimentul lui Dan Negru aflați de Revelion numai la Antena 1.