Breaking news

De Revelion, Iuliana Tudor s-a întrecut la TVR 1 cu Dan Bitman și Mircea Radu

Milioane de telespectatori au urmărit show-ul „Întrecerea Vedetelor” de la TVR1 în noaptea dintre ani. Conceput ca o competiție între responsabilii cu divertismentul de la postul public, show-ul a cucerit telespectatorii în noaptea de Revelion.

Televiziune Română a dat startul la distracție la ora 21.20, atunci când actorii Maria Buză şi Marius Rizea, cei care-i întruchipează pe Floarea şi Gheorghe în emisiunea „O dată-n viaţă” le-au făcut românilor primele urări.

A fost momentul în care cele trei vedete ale TVR – Iuliana Tudor, Dan Bittman şi Mircea Radu au calculat primele pronosticuri în legătură cu cine va câştiga competiţia. Prima rundă a însemnat un schimb de studiouri de televiziune între cei trei. Astfel, Iuliana Tudor a ajuns amfitrion la ÎnTrecerea Anilor, Dan Bittman i-a ţinut locul la „O dată-n viaţă”, iar Mircea Radu a vizitat SRL-ul lui Bittman. Pentru această probă, Iuliana Tudor a venit cu o surpriză de proporţii pentru telespectatori, interpretând piesa „I will survive” din repertoriul Gloriei Gaynor.

Odată cu cea de a doua rundă a spectacolului, cei trei amfitrioni au revenit, fiecare, în platoul emisiunii sale. Iuliana Tudor şi echipa de la „O dată-n viaţă” au pregătit telespectatorilor momente de excepţie: alături de Orchestra Lăutarii condusă de Nicolae Botgros au urcat pe scenă artişti de seamă din fiecare zonă a ţării. Şi chiar mai mult decât atât, pentru că odată cu show-ul de Revelion, Iuliana Tudor le-a arătat telespectatorilor alte valenţe ale interpreţilor de folclor.

La invitaţia Iulianei Tudor, Mioara Velicu a cântat hip-hop alături de formaţia Moromeţii – piesa „România, trezeşte-te”, iar Nicolae Botrgos a urcat pe scenă alături de trupa Voltaj cântând piesa „Ca la 20 de ani”. Un alt moment apreciat de public a fost cel susţinut de Matilda Pascal-Cojocăriţa, Ştefan Cigu şi cei doi fii, pe ritmuri latino. Florin Mariş, Dinu Iancu Sălăjanu şi Ionuţ Fulea au lăsat pentru o seară partiturile de folclor şi le-au înlocuit cu cele de canto clasic.

Dan Bittman şi Mircea Radu au dansat şi au cântat pentru Iuliana Tudor „Jocul… băieţilor de la Căpâlna”, fiind revoltaţi că Iuliana Tudor „vine la populară, numa’-n rochie de seară”. Gazda de la „O dată-n viaţă” le-a răspuns pe portativ că „în viaţa voastră să nu vă mai puneţi cu o femeie”.

Chiar la trecerea dintre ani, cele trei vedete ale Televiziunii Române au apărut în faţa telespectatorilor în costum tradiţional, cu urări pentru anul 2012. În finalul serii, câştigător a fost desemnat… publicul care a urmărit programul Televiziunii Naţionale.