Breaking news

De râsul curcilor | Bucureștenii vor putea vedea în aer liber doar prima repriză din partida România – Franța

loading...

Situație incredibilă în București. Primăria Sectorului 1 anunță cu surle și trâmbițe faptul că microbiștii vor putea viziona gratuit în aer liber, meciurile de la Euro 2016, însă, doar până la ora 23,00. Astfel că românii care vor să meargă în Parcul Bazilescu ca să vadă partida România – Franța, vor putea urmări doar prima repriză, întrucât meciul începe la ora 22,00. 

Romania v Northern Ireland - UEFA Euro 2016 Qualifying Group FPe motiv că de la ora 23,00 nu mai e voie să deranjezi în spațiul public, Primăria Sector 1 spune că îi lasă pe microbiști să vadă gratuit, în aer liber în Parcul Bazilescu, doar prima repriză a partidei inaugurale de la Euro 2016 dintre România și Franța.

Din rațiuni de asigurare a liniștii publice, din meciurile care încep la orele 22:00 nu poate fi vizionată decât prima repriză. Potrivit Legii 60/1991 privind organizarea și desfășurarea adunărilor publice,cu modificările și completările ulterioare și a Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, cu modificările și completările ulterioare, manifestările din spațiul public se pot desfășura cel mult până la orele 23:00”, se arată în comunicatul de presă al Primăriei Sector 1.

În aceste condiții de ce oare mai chemi suporterii să vină să vadă meciul dacă îi lași să se uite doar o repriză?!!!!

Timp de o lună, în perioada 10 iunie – 10 iulie 2016 administrația locală a Sectorului 1 va amplasa pe platoul din fața Teatrului de Vară din Parcul Bazilescu un ecran gigant pe care iubitorii fotbalului din Capitală vor putea urmări gratuit partidele de la Euro 2016.

Organizatorii vor amplasa în zonă 200 de scaune pentru ca microbiștii bucureșteni să poată urmări în cele mai bune condiții meciurile de la Campionatul European de Fotbal găzduit de Franța, la care participă și echipa națională a României.

În faza grupelor partidele se vor desfășura începând cu orele 16:00, 19:00 și 22:00, iar în faza optimilor de finală începând cu orele 15:00, 18:00 și 21:00. Partidele din sferturile de finală, semifinale precum și finala vor începe la orele 21:00.

Amplasarea ecranului gigant din Parcul Bazilescu face parte din Proiectul Social – Cultural  și Recreativ “Fotbal în Parc”.

loading...