Breaking news

De miercuri încep protestele Cartel Alfa

Sindicaliştii de la “Cartel Alfa” încep, de miercuri, pichetările în teritoriu, nemulţumiţi de disponibilizările anunţate şi de reducerea salariilor, ameninţând chiar cu greva generală în luna mai, dacă problemele lor nu vor fi soluţionate.

PROTEST - SINDICALISTI - GUVERN

Preşedintele Cartel Alfa, Bogdan Hossu, a declarat că sindicaliştii vor organiza pichetări cu cel puţin o mie de persoane în  Timiş,  pe 14 martie, în Botoşani, pe 15 martie, iar în Dâmboviţa, pe 25 martie, urmând ca reprezentanţii celorlalte judeţe să hotărască data protestelor în perioada următoare.

În plus, sindicaliştii pregătesc un protest de amploare, la care vor participa 10.000 de persoane, în zilele în care în Parlament va fi votată legea pensiilor sau legea salarizării unitare. ”Cel mai probabil, în a doua jumătate a lunii aprilie”, a menţionat Hossu.

Liderul Cartel Alfa a mai spus că va înainta azi o scrisoare prim-ministrului Emil Boc în care se atrage atenţia “asupra politicii ministrului de Finanţe care reflectă interesele pentru corupţie şi evaziune fiscală”.

>