Breaking news

De Înviere, Elena de la Mandinga s-a spovedit la preot

loading...

Anul acesta, de Paști, Elena Ionescu, solista trupei Mandinga, nu a avut cum să ajungă acasă, la Caracal. Au venit însă părinții ei, în vizită, la București, și au răsfățat-o cu toate bunătățile.

elena ionescu “Mama a făcut drob, carne de miel la cuptor – sunt fan friptură de miel -,ouă umplute, sarmale, plăcintă, cremă de zahăr ars. Ce mai, m-au răsfățat cu de toate”, spune artista-concurentă de la “Te cunosc de undeva!”.

Însă de toate aceste minunății culinare Elena nu s-a bucurat în Noaptea de Înviere, cum fac majoritatea românilor, ci abia a doua zi, după ce a aluat de la biserică bucățelele de pâine uscată înmuiate în vin, cunoscute sub numele de Paști.

Am fost cu ai mei la slujba de Înviere la bisericuța de la mine din cartier, din Vitan, iar la 5 dimineața m-am întors la biserică să iau Paști. Am reușit să țin jumătate din perioada de post – ai mei m-au convins – și nu am vrut să mănânc nimic de dulce până nu m-am spovedit și nu am gustat Paști”, mai povestește solista trupei Mandinga.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian