Breaking news

De frică că şi-a pierdut virginitatea, o timișoreancă a chemat ambulanța

loading...

O timișoreancă în vârstă de 24 de ani a sunat la ambulanță după ce iubitul ei a dezvirginat-o. Tânăra s-a speriat așa de tare după ce a fost dezvirginată încât a avut nevoie de îngrijiri medicale.

ginecologDezvirginare cu cântec la Timișoara. O tânără de 24 de ani, care locuiește pe strada Felix din Timişoara, și-a luat inima în dinți weekendul trecut și a decis că e timpul să nu mai fie fată mare.

Zis și făcut. Și-a chemat iubitul la ea și i-a spus că vrea să o dezvirgineze. Însă după ce prima partidă de amor din viața ei s-a consumat, timișoreanca a intrat în panică după ce a simțit că e ceva în neregulă cu ea.

Tânăra a observat că din păsărică a început să-i curgă sânge și a pus imediat mâna pe telefon și a chemat ambulanța.

Când echipajul medical a ajuns la locuința tinerei, aceasta le-a spus medicilor ce a pățit. Aceasta le-a mărturisit medicilor că nu s-a aşteptat nici o clipă să sângereze în urma actului sexual.

Cu greu, medicii s-au abținut să nu râdă de tânăra proaspăt dezvirginată. Dacă ar fi avut puțină educație sexuală și s-ar fi documentat fie și pe google, tânăra nu ar mai fi ajuns în situația penibilă de a chema ambulanța după ce a fost dezvirginată.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>