Breaking news

De Crăciun, Hello Radio împlinește doi anișori

Postul de radio online, Hello Radio împlinește azi, doi anișori de la prima emisie pe internet.Creatorul Hello Radio, Ionuț Scutariu spune că nimic nu a fost programat și că lansarea radioului chiar în ziua de Crăciun a fost pură întâmplare.

Hello Radio sărbătorește azi, de Crăciun, doi ani de la înființare. Totul a pornit de la dorința lui Ionuț Scutariu de a crea un radio online care să bucure zi de zi inimile ascultătorilor și iubitorilor de radio.

Radioul s-a lansat de Crăciun pentru că așa a picat. Nu fost nimic stabilit. Totul a plecat din dorința exacerbată a mea de a deschide o stație on line. Nu e mare inginerie, însă cred că am devenit din ce în ce mai profi. În 2012, mergem în continuare la grădiniță și ne pregătim încet, încet de grupa mare…să ne vezi în clasa I cum arătăm..așadar play on iar în 2012 totul o să fie și mai fresh”, a declarat Ionuț Scutariu pentru exclusivNEWS.ro.

Hello Radio emite 24 din 24, în condiții tehnice impecabile demne de invidiat, comparabile cu cele ale posturilor naționale consacrate.

Asul din mânecă al Hello Radio îl reprezintă Ionuț Scutariu, cel care a și înființat postul radio.

Experiența și chemarea către radio fac ca emisia radioului să sune demențial, promo-urile sunt profesionale dublate de o voce de radio magnifică. Play-listul zilnic, fac din ambițiosul proiect Hello Radio o sursă de bună dispoziție și relaxare. Oriunde te-ai afla, nu uita să asculți Hello Radio. Puteți asculta online Hello Radio la următorul link – http://89.40.52.230:8000/listen.pls