Breaking news

De Crăciun, Florin Piersic se pune cu Blondele lui Negru

În ediţia specială de Crăciun, la „Te pui cu blondele?”, Dan Negru împreună cu maestrul Florin Piersic vor fi alături de români într-un show cu totul şi cu totul special.

florin piersic - te pui cu blondeleLuni, 23 decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1, invitaţi de renume îi vor ţine piept actorului în războiul culturii generale, printre ei numărându-se Andrei Duban, Crina Matei, Cătălin Oprişan, Bogdan Vlădău şi Nicolai Tand. Ediţia de sărbătoare va fi una plină de voie bună, invitaţi surpriză, dezvăluiri neaşteptate, dar şi poveşti de viaţă incredibile.

Florin Piersic nu a scăpat de întrebările blondelor, motiv pentru care a fost provocat să dezvăluie povestea cuvântului „ciocoflender”.

”La şcoală, profesorul de matematică îmi spunea ciocoflender, dar nu într-un sens bun, el, de fapt, mă făcea tâmpit pentru că nu mă pricepeam deloc la calcule”, mărturiseşte Florin Piersic.

Datorită profesorului său de matematică, Florin Piersic a început să folosească apelativul „ciocoflender” dar într-un sens pozitiv, spre deosebire de dascălul său.

Utilizarea sa frecventă a făcut ca termenul să fie introdus în Dicţionarul explicativ al limbii române, astfel că, în DEX, după explicarea termenului apare faptul că „ciocoflender” a fost pus în circulaţie de popularul actor Florin Piersic.

Telespectatorii care vor urmări „Te pui cu blondele?” luni, 23 decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1, vor putea fi martorii unei ediţii de colecţie, ediţie plină de surprize, momente emoţionante şi invitaţi de excepţie.

>