Breaking news

De Crăciun, Dorian Popa revine în serialul Pariu cu Viața

Minunile se produc în Ajun de Crăciun și în serialul “Pariu cu viața” de la Pro TV. Dorian Popa revine în mod miraculos în celebru serial.

dorian popaTrei miracole se produc de Crăciun într-un episod special, ce va fi difuzat astă seară, 24 de la 20.30, la Pro Tv.

În timp ce familia Ancăi împreună cu Vlad și Liviu împodobesc bradul crezând că e ultimul Crăciun petrecut împreună, Andrei (Dorian Popa) se întoarce din SUA afâand de drama prin care trece sora lui.

Vlad, la capătul puterilor, îi cere Ancăi să se întoarcă înapoi la ei, iar miracolele se împlinesc: In sfârșit dramele Ancăi se încheie, Crăciunul vine iî familia Anghel cu minunea reîntregirii familiei și a însănătoșirii Ancăi. Practic, ea renaște de acest Crăciun și trăiește momente minunate alături de Vlad și cei dragi din familia LaLa Band.

Întoarcerea lui Andrei acasă în vacanța de iarnă, este un moment emoționant și miraculos. Nu vă pot descrie în cuvinte bucuria pe care am simțit-o să filmez din nou alături de colegii mei”, mărturisește Dorian Popa.

Cât privește cel de-al treilea mircaol produs de Crăciun în serial, telespectatori pot afla astă seară d ela or a20.30 la Pro TV.

>