Breaking news

De ce sa optezi pentru serviciile de inchirieri auto din Sibiu

Indiferent de anotimpul în care sunt accesate, serviciile de închirieri auto oferă avantaje simplu de susţinut, prin explicaţii pe care orice client le poate înţelege.

Serviciile de inchireri auto din Sibiu, oferite de compania WLC  Rent a Car, asigură:

  • confort fizic prin faptul că la dispoziția clienților sunt puse modele noi de mașini, foarte bine întreținute;
  • confort psihic, în ideea în care şoferul nu trebuie să se mai preocupe de asigurări, taxe de drum sau pregătirea autovehiculului pentru traseu
  • şi, de asemenea, oferă garanția unui transport de calitate.

Rezervările pentru servicii de închirieri auto din Sibiu

Cei interesaţi să rezerve astfel de servicii au de urmat câţiva paşi simpli. Site-ul Sibiurentacar.ro este foarte intuitiv şi uşor de parcurs. Rezervarea autoturimului preferat nu presupune si plata serviciului şi, în plus, cu cât mai mare este timpul pentru închiriere, cu atât mai mic este preţul pentru serviciul în sine.

Avantajele rezervării anticipate sunt numeroase, însă cel mai important pentru persoanele care călătoresc cu avionul constă în faptul că maşina selectată prin serviciul rent a car din aeroport Sibiu va fi pregătită de drum imediat după aterizare, contractul putând fi semnat într-un timp foarte scurt.

Firma Sibiu Rent a Car închiriază autoturisme pe care le poate preda în aeroport şi la orice adresă din Sibiu. Mai mult decât atât, maşina poate fi închiriată cu şofer sau fără. Avantajul închirierii cu şofer ține de confortul clientului, care va putea să călătorească fără stresul traficului uneori foarte aglomerat.

Flota de care dispune compania de închirieri auto este diversificată

Toate masinile disponibile se pot viziona pe site-ul Sibiurentacar.ro şi se închiriaza cel potrivit nevoilor pe care persoanele în cauză le au:

  • poate fi vorba despre călătorii în oraşul Sibiu – în acest caz fiind foarte potrivite maşinile de dimensiuni mici, precum Volkwagen Polo sau Ford Fiesta, care sunt fiabile şi nu consumă o cantitate mare de carburant;
  • poate fi vorba despre o călătorie cu un grup mai mare în afara oraşului – o situaţie în care se recomandă un autovehicul cu un spaţiu mai mare, precum Skoda Octavia sau Mercedes Benz;
  • pentru vacanţele la munte, cu atât mai mult dacă se pleacă în timpul iernii, sunt potrivite autovehiculele sigure, precum un 4×4 – BMW X5, de exemplu;
  • la un eveniment important sau la o întâlnire de afaceri, în cadrul cărora impresia contează, altul va fi impactul dacă se ajunge cu un VW PASSAT sau un Mercedes.

Avantaje oferite de Sibiu Rent a Car

Dincolo de diversitatea parcului auto, serviciul de închirieri auto oferit de WLC are multe alte avantaje:

  • toate maşinile sunt pregătite pentru drum, potrivit anotimpului.
  • de asemenea, toate maşinile au RCA, CASCO şi taxele de drum plătite;
  • persoanele fizice care închiriază pentru un timp mai îndelungat o maşină au un discount mai mare. Similar se pune problema şi în cazul firmelor, care au posibilitatea inclusiv de leasing operaţional pentru a beneficia de un parc auto mai mare.

Toate aceste avantaje care susţin serviciile oferite de Sibiu Rent a Car determina ca firma să fie preferată de multe persoana care ajug in Sibiu si au nevoie de o masina pentru a explora imprejurimile.

>