Breaking news

De ce sa descoperi si tu minunata Colibita? Cateva motive

Colibita

Colibita este o localitate din judetul Bistrita Nasaud, o adevarata oaza de pace, cu o natura salbatica, fermecatoare, din ce in ce mai populara, care lasa fara grai turistii care ajung aici.

Un loc adorat de turisti. Colibita este o destinatie splendida unde natura parca si-a lasat toate minunatiile. Fie ca soarele este la zenit, fie ca luna o invaluie cu lumina sa magica, frumusetea sa este una de exceptie, invariabila si impozanta. Este un adevarat colt de rai din Romania, cu peisaje splendide si pensiuni Colibita calduroase si minunate pentru ca experienta sa fie una la superlativ!

Cel mai incantator peisaj. Lacul Colibita pare sa fure putin din albastrul cerului azur, avand cele mai limpezi si mai cristaline ape. Diverse elemente fuzioneaza aici intr-un peisaj singular, special, pentru a oferi destinatiei o splendoare incontestabila.

Localitatea Colibita are deci cea mai pitoreasca amplasare. Se afla intre Muntii Bargau si Calimani si nu lasa timp turistilor sa se intrebe „ce poti face la Colibita”. Exista posibilitatea de a face plaja si baie in apa racoroasa a lacului artificial, excursii si drumetii si multe altele. Te poti plimba cu barca pentru a te bucura de minunatiile din jur te poti plimba cu bicicleta sau cu motoarele pe drumurile din jur, totul in cel mai pur aer de respirat si cu peisajele deosebite din jur. Zona este cu adevarat fermecatoare.

Vacantele aici sunt cu adevarat magice! Sunt de poveste, autentice, de neuitat, care aduc cele mai frumoase amintiri! Timpul parca sta in loc, peste tot domneste linistea si pacea, iar natura ofera aici cel mai uimitor spectacol. Si cum muntii sunt foarte aproape, spectacolul naturii devine si mai uimitor.

Este o experienta formidabila pentru cei care sunt in cautare de destinatii naturale, autentice in inima naturii exceptionale!

O vacanta aici, in zona cu cele mai faine cabane de inchiriat la munte este cea care iti va permite sa evadezi, sa iti faci mai mult timp pentru tine, un lux rar in vietile noastre moderne. Si nu exista ceva mai eficient ca evadarea in natura pentru a te deconecta si a-ti goli mintea de toate problemele zilnice. Peisaje verzi, maiestuoase, unde cantecul pasarilor este singurul zgomot, unde poluarea nu ajunge si unde cuvintele de ordine sunt calm si zenitudine.

Natura de la Colibita poate sa fie cel mai bun calmant sau energizant pentru spiritele  noastre, cel mai adesea preocupate de o mie si una de lucruri. In natura, nu ne mai grabim nu mai suntem presati de timp, nu ne mai gandim la nimic si avem timp sa descoperim minunatiile naturii. Iar Colibita iti permite sa faci asta intr-un cadru pur si simplu exceptional. Un sejur aici merita pe deplin! Nu ai ce sa regreti!