Breaking news

De ce să apelezi la o agenție de web design?

Este de înțeles că aveți de ales intre mai mulți creatori de web design. Poate că următoarele câteva puncte vă vor ajuta să vă decideți. Spre exemplu, puteți intra pe web design Constanta pentru a vedea mai multe site-uri.

O agenție de web design va avea experiența necesara oricărui proiect

Creăm site-uri web folosind o metodologie testată în timp și dovedită de clienți, care pune un accent deosebit pe arhitectura informației, uzabilitate, accesibilitate și conformitate cu cele mai recente standarde de dezvoltare web. Site-ul web rezultat este clar, ușor de utilizat și ghidează vizitatorul către obiectivele vizate.

Analiza precede sinteza. Înainte de a începe proiectarea unui site web, clarificam împreună obiectivele pe care vă așteptați să le îndeplinească. Acesta este primul pas în creare site web.

Web design-ul în țara noastră nu este “făcut” doar de un grafician, așa cum, din păcate, se întâmplă adesea. Este o disciplină aflata la granița mai multor discipline, motiv pentru care fiecare site este pregătit de o echipa de specialiști din diferite domenii. Puteți de asemenea să apelați și la servicii de refacere website.

Optimizarea pentru motoarele de căutare, care se poate face direct pe site-ul web, este o chestiune evidentă. Codul sursă este complet valabil.

Folosim tehnologii și instrumente puternice și eficiente. Principalul produs este cadrul de dezvoltare agilă Ruby on Rails, care permite construirea rapidă și eficientă a site-urilor web. Extinderile ulterioare ale site-ului livrat la cererea clientului sunt la fel de eficiente.

Noi nu complicăm lucrurile. Soluțiile noastre sunt cât se poate de simple. Aplicațiile mai simple sunt mai ușor de înțeles și de utilizat de către utilizatori. Datorită platformei utilizate, soluțiile noastre sunt ușor de modificat și extins în viitor. Ușor = cu costuri minime.

Prima impresie a unui site web este la fel de importantă ca și prima impresie a oricărui reprezentant al companiei dumneavoastră. Pentru mulți clienți, internetul poate fi locul în care vă întâlnesc pentru prima data. De aceea, nu ne zgârcim la crearea unei prime impresii pozitive, adică un design web imaginativ. Fiecare dintre soluțiile noastre are un design unic, conceput ținând cont de ideile și obiectivele dumneavoastră.

Vom comunica cu dumneavoastră în timp real, folosind sistemul avansat Teamwork Project Manager. Sistemul este complet integrat cu poșta electronică, astfel încât veți primi tot ce este important în căsuța dvs. de e-mail. În acest fel, puteți vedea întregul istoric al comunicării cu privire la locul de muncă într-un singur loc, cu date actualizate. Fiecare client poate avea, de asemenea, acces la sistem pentru mai multe persoane, de obicei specialiști și manageri de marketing.

O echipa experimentată și bine coordonată, care include atât profesioniști experimentați cu mulți ani de experiență în dezvoltarea de aplicații, cât și colegi mai tineri și creativi.

Suntem conștienți de importanța social media – integrăm site-urile web cu rețelele sociale. Potențialul de marketing al rețelelor de socializare nu poate fi ignorat, dimpotrivă, trebuie folosit la maximum.

Testăm, testăm și iar testăm. Testăm nu doar site-ul final, ci adesea mai multe alternative în timpul procesului de dezvoltare, din care o alegem pe cea care aduce cel mai bun profit economic. Cooperarea de succes cu clienții noștri vorbește de la sine. Aruncați o privire la referințele noastre!

 

>