Breaking news

De ce să alegi un curs de engleză Cambridge pentru copilul tău?

Engleza este limba oficială în 53 de țări și este vorbită de peste 1.35 de bilioane de oameni la nivel global. Datorită progresului tehnologiei din ultimele decenii, lumea a devenit un loc mult mai interconectat, limba engleză fiind principalul canal de comunicare între oameni și diverse culturi, precum și în mediul online prin intermediul rețelelor de socializare.

Pe măsură ce limba engleză a devenit o necesitate, nevoia copiilor de a învăța și comunica în limba engleză a continuat să crească de-a lungul anilor.

Iată câteva motive pentru a alege un curs de engleză acreditat Cambridge pentru copilul tău:

  • Este ușor de învățat

Popularitatea limbii engleze se datorează în mare parte ușurinței cu care aceasta poate fi învățată și vorbită. În general, copiii intră în contact cu limba engleză prin intermediul muzicii, filmelor și al internetului. În acest fel, cei mici asimilează unele cunoștințele în mod natural, aproape fără efort. Principala provocare constă în punerea în aplicare a acestor cunoștințe și de aceea, cursurile de engleză pentru copii de la English Kids Academy îi poate oferi sprijinul necesar copilului tău în procesul de învățare al limbii engleze

  • Copiii vor deveni fluenți mai repede

Specialiștii din domeniul educatiei au ajuns la concluzia că învățarea unei limbi străine este mai ușoară pentru copii, decât pentru adulți. Copilăria este cel mai bun moment pentru începerea studiului, în parte pentru că cei mici au o capacitate nativă de înțelege structurile comunicării și de a imita sunetele mult mai repede decât o fac adulții. Spontaneitatea specifică vârstei le permite să nu se simtă rușinați când vorbesc într-o limbă străină, iar astfel copiii vor practica cu plăcere limba engleză și vor avea șanse mai mari să devină fluenți!

  • Engleza dezvoltă o multitudine de abilități

Învățarea unei limbi străine vine la pachet cu multe avantaje care contribuie la dezvoltarea armonioasă a copiilor pe plan mental, dar și emoțional. Pe de o parte, studiile arată că învățarea timpurie a limbajului îmbunătățește abilitățile cognitive ale copiilor. Aceștia au mai o abilitate mai sporită de a veni cu idei noi și de a rezolva probleme în diverse moduri, în comparație cu copiii care cunosc o singură limbă. Pe de altă parte, limba engleză îi poate ajuta pe cei mici să își lărgească orizonturile de cunoaștere, să își facă prieteni noi și să descopere diversitatea culturală pe care lumea are de oferit.

  • Mai multe oportunități pentru viitor

Copiii care vorbesc fluent limba engleză vor avea mai multe oportunități în educație și, pe viitor, în carieră. Dacă optezi pentru o școală internațională cu predare în limba engleză, copilul tău se va acomoda mult mai repede în noul mediu. De asemenea, adolescenții vor putea alege dintr-o gamă de universități prestigioase din întreaga lume, dacă au în portofoliu un certificat Cambridge pentru limba engleză. Ulterior, cunoașterea limbii engleze la un nivel avansat poate deschide oportunități pentru o carieră în străinătate, dar și în majoritatea companiilor bine plătite din România. 

Cu siguranță, importanța limbii engleze ca instrument de comunicare va crește și mai mult în anii următori. Un curs de limba engleză acreditat Cambridge le oferă garanția părinților că fiul sau fiica lor vor căpăta un nivel excelent de limba engleză cu ajutorul unor metode noi și interactive de studiu. Astfel, copiii vor fi mai bine echipați pentru viitor și se vor bucura de o experiență de învățare cu totul deosebită!

Sursă foto: shutterstock.com