Breaking news

De ce sa alegi o echipa foto video pentru nunta ta?

Daca esti in cautarea unui fotograf si cameraman pentru nunta ta iti recomandam sa citesti cateva sugestii facute de catre profesioniostii de la Triff Studio. Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul fotojurnalismului de nunta si cu sute de evenimente imortalizate putem spune clar ca veti fi avantajati daca veti alege o echipa ce ofera servicii foto-video.       

mire si mireasaAvantajele alegerii unei echipe foto video

  1. O echipa formata dintr-un fotograf si un cameraman care lucreaza impreuna de cativa ani reprezinta clar un avantaj fata de alegerea separata a unui fotograf si a unui cameran care nu se cunosc. De cele mai multe ori intalnim afaceri de familie, sot si sotie sau prieteni vechi.
  2. Daca vei angaja separat cameramanul si fotograful ai putea avea neplacuta surpriza ca cei doi sa nu se inteleaga. Problemele pot aparea din multiple cauze: doresc sa foloseasca aceleasi unghiuri, folosesc lumini cu temperaturi diferite, trec unul prin fata altuia, cu alte cuvinte se incurca reciproc riscand sa piarda momente importante. Voi ca miri, nu va doriti inca un motiv de stres intr-o zi pe care o vreti de neuitat.
  3. Cei de la Triff Studio va recomanda sa luati in calcul alegerea unei echipe foto video, motivand cu urmatoarele argumente: cameramanul si fotograful se cunosc de o perioada indelungata, folosesc unghiuri diferite, se ajuta reciproc si veti obtine un cost mai mic datorita pretului de transport, deplasandu-se si fiind cazati impreuna.
  4. Serviciile oferite de o echipa foto video sunt in general mai mici, explicatia fiind data de scaderea anumitor cheltuieli, precum: publicitatea este facuta pentru un brand si nu pentru doua sau mai multe persoane diferite, raportul calitate pret este mai bun datorita unor servicii ce pot fi oferite doar de o echipa (slowmotion boot, mannequin challenge, photoboot, trash the dress, etc), iar exemplele pot continua.

miri

Nu spunem ca alegerea unui fotograf sau videograf consacrat este o greseala, insa putem spune ca alegerea unei echipe compacte va scuteste de timpul pe care il irositi cautand fotograf si cameraman separat, de emotiile unei posibile colaborari defectuase intre cei doi si preturi considerabil mai mari.

Triff Studio este o agentie care ofera servicii foto video de peste un deceniu. Dispun de echipe formate din fotografi si cameramani cu experienta si asistenti pregatiti si dedicati. Sediul central  se afla in Gheorgheni (HR) cu puncta de lucru in Iasi, Piatra Neamt si Bucuresti. Daca veti cauta pe internet fotograf Piatra Neamt sau unul din punctele noastre de lucru ne puteti gasi foarte usor sau la adresa www.triff.ro

Pentru filmari aeriene pun la dispozitie piloti  autorizati de Autoritatea Aeronautica Romana, folosesc sisteme de stabilizare pentru cinematografie, filmarile fiind facute digital in rezolutii de inalata calitate.

mireasa - mire

>