Breaking news

De ce sa alegi calorifere decorative pentru baia ta?

loading...

Dupa sezonul de vara, atentia este indreptata spre anotimpul friguros, anotimp in care utilitatea caloriferelor este mult mai usor de inteles. In cele mai reci luni ale anului, sistemul de incalzire al locuintei joaca un rol important, fiind cel care mentine caldura si face incaperile mai confortabile.

Insa, sistemul de incalzire poate oferi un stil aparte oricarei camere, chiar si baii. Poate esti intr-un proiect de amenajare al baii si nu stii ce tip de corpuri pot sa populeze spatiul si cum sa le amplasezi pe toate asa incat sa imbini utilitatea cu esteticul.

In acest articol vorbim despre cat de important e sa alegi pentru baie calorifere decorative. Acestea pot juca un rol extrem de proeminent in dictarea deciziilor luate cu privire la amenajarea baii. Avand o gama atat de vasta de radiatoare moderne, fii sigur ca vei gasi o optiune potrivita pentru decorul baii tale sau una demna de a modifica mediul pentru a se potrivi. Multi specialisti in domeniu au in vedere la momentul actual aspectul caloriferelor moderne inainte de orice altceva. Calorifere moderne albe, dar si altele care incorporeaza culori solide, precum negru, crom sau antracit, forme atipice si total neobisnuite, sunt de nelipsit in amenajarile interioare din prezent.

Pentru o baie extravaganta trebuie sa alegi intotdeauna calorifere moderne pe masura. Ca si sursa de inspiratie pentru cele mai deosebite modele avem radiatoarele moderne de la IdaShop:

Radiator ZERO-OTTO |AN TRAX

Sursa: https://www.idashop.ro/radiator-zero-otto-antrax.html

Radiator TIF VF | AN TRAX

Sursa: https://www.idashop.ro/radiator-tif-vs-antrax.html

TIPURI DE CALORIFERE MODERNE

Una dintre dilemele care apar inainte de achizitia unui radiator modern este daca sa optezi pentru unul orizontal sau unul vertical. Pentru fiecare tip exista avantaje si dezavantaje, detaliate dupa cum armeaza:

Radiatoarele verticale sunt ideale pentru spatiile limitate, stramte. Daca doresti sa creezi un spatiu deosebit, care sa fie complet detasat de ceea ce erai obisnuit, atunci, un calorifer vertical este optiunea cea mai potrivita. Acesta asigura o caldura similara cu un model orizontal si ofera un plus de eleganta. In plus, maximizeaza spatiul pentru alte piese de mobilier, ofera un punct focal deosebit si este ideal pentru a crea un aspect minimalist si ambianta.

Caloriferele orizontale au linii mai elegante si pot oferii fiecarei incaperi o nota de rafinament. Acestea functioneaza in aceeasi maniera ca si modelele verticale, si tind adesea sa fie pozitionate in zonele cele mai reci ale incaperii, sub ferestre. Cu toate ca sunt modele traditionale, acestea sunt considerate in continuare o caracteristica impresionanta de design interior. Un dezavantaj principal al acestui tip de calorifer este restrictia pe care o poate avea in ceea ce priveste pozitionarea mobilierului pentru o baie moderna.

Ca si o concluzie, daca doresti sa imbunatatesti incalzirea locuintei intr-un spatiu mic, un radiator vertical ar trebui sa fie cea mai buna alegere. Pentru un aspect clasic, poti opta pentru un calorifer modern orizontal.

Exista pe piata o gama variata de modele de calorifere, implicit radioatoarele moderne de la IdaShop. Fiecare poate fi o solutie de incalzire atragatoare, care sa ofere caldura si un adevarat simt al contemporanului pentru interiorul tau. Opteaza pentru un radiator modern pentru a oferi stil si valoare baii tale!

loading...