Breaking news

De ce să alegi Ariston Lydos Hybrid WIFI de 80 l ?

Dacă îți dorești un produs cu design modern și tehnologie de ultimă generație, care să îți acopere cât mai bine nevoia de eficiență energetică și confortul necesar, boilerul Ariston Lydos Hybrid de 80 l este una dintre cele mai recomandate alegeri.  Acesta este un boiler cu pompă de căldură, ce combină avantajele ambelor tehnologii într-un produs cu randament crescut, încadrat la clasa energetică A.

Dotările și caracteristicile tehnice sunt concepute special pentru a oferi beneficiarului tot ce are nevoie de la acest tip de produs, atât în ceea ce privește consumul, cât și în ceea ce privește calitatea apei și obiceiurile de consum.

 

Care sunt caracteristicile care fac din boilerul Ariston Lydos Hybrid de 80 l una dintre cele mai bune alegeri

Ariston Lydos Hybrid de 80, fiind un boiler cu pompă de căldură,  dispune de toate dotările și caracteristicile necesare unui sistem ecologic, inovativ, ecologic actual, pe care să îți facă plăcere să-l integrezi în designul casei și să-l exploatezi.

 

Design modern, versatil de integrat în amenajări interioare

 

Ceea ce atrage în primul rând atenția la acest boiler cu pompă de căldură Ariston Lydos Hybrid de 80 l  este designul modern, cu display frontal LED,  dotarea cu funcții predefinite, ce au ca scop reducerea consumului și îmbunătățirea condițiilor de utilizare, capacitatea mare, suficientă pentru a acoperi consumul unei familii, conexiuni hidraulice ascunse, componente, precum rezervorul emailt cu titan, menite să-i crească durata de viață și să împiedice uzura interioară și exterioară.

 

Control pe Internet

 

Modelul poate fi controlat de la distanța prin intermediul unei aplicații dedicate, astfel încât să poată fi comandat de la distanță ți să fie închis și deschis doar atunci când este necesar.

Boilerul este ușor de montat și arată foarte bine, oricare ar fi tipul de design sau de amenajare pe care l-ați ales pentru baie sau zona de instalare.

 

Funcții pentru confort la boilerul cu pompă de căldură Ariston Lydos Hybrid de 80 l

Printre funcțiile ce sporesc confortul și randamentul menționăm:

  • Funcția I-Memory, ce memorează obiceiurile de consum și permite alegerea tehnologiei de alimentare cea mai convenabilă, electrică, pe energie regenerabilă sau hibridă.
  • Funcția GREEN, ce permite setarea pentru a funcționa numai pe energia regenerabilă, oferită de pompa de căldură.
  • Funcția BOOST, ce poate fi selectată manual pentru activarea pompei de căldură și a rezistenței electrice, astfel încât apa necesară să poată fi încălzită cât mai rapid.
  • Funcția Antilegionella, ce are rolul de a împiedica formarea de bacterii și a distruge legionella.
  • Funcția anti-îngheț, ce are rolul de a proteja echipamentul atunci când temperatura de afară scade sub 5 grade C.
  • Funcția de protectie electrică, prin care rezistența electrică este deconectată automat, după încetarea procesului de încălzire.

 

Toate aceste detalii fac din boilerul cu pompă de căldură Ariston Lydos Hybrid WIFI – 80  litri  un produs  cu performanțe ridicate, economic și ecologic, rentabil pentru a beneficia de apă caldă menajeră la costuri cât mai avantajoase.

 

În cazul în care doriți să achiziționați acest produs și aveți nevoie de mai multe detalii legate de dimensiuni și caracteristici, puteți consulta magazinul online QuickShop sau puteți suna la numărul direct de WhatsApp. Consultanții magazinului vă pot oferi în timp util toate informațiile de care aveți nevoie, atât pentru livrare, cât și pentru montare corectă și rapidă.

 

Sursă foto. QuickShop.ro

>