Breaking news

De ce să alegi 888 pentru poker online?

Disponibil și în România, 888poker este unul dintre cei mai apreciați operatori de poker online din întreaga lume, ajuns în 2020 la vârsta majoratului (s-a lansat în 2002). Nu e de mirare acest lucru, având în vedere că le oferă jucătorilor un pachet complet: ofertă diversificată, numeroase serii de turnee online și live, dar și bonusuri consistente.

888 este un operator de jocuri de noroc licențiat în România de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc până în 2016, însă trebuie spus că foarte mulți români jucau la 888 și înainte de reglementările legislative implementate pe piața de gambling în anul 2015.

888 Poker este disponibil atât în varianta desktop, cât și pe mobil, având o aplicație excelentă, ce funcționează atât pe dispozitivele cu Android cât și pe iPhone sau iPad. Fie că alegeți să jucați pe varianta desktop, fie că o faceți pe mobil, la 888poker veți găsi jocurile de poker preferate, la cel mai bun nivel. În oferta operatorului sunt astfel disponibile jocuri de tipul Texas Hold’ Em, Omaha Hi, Omaha Hi/Lo și 7 Card Stud.

De asemenea, sunt disponibile o mulțime de turnee, pentru toate buzunarele și gusturile: Multi-Table Tournaments (MTT – turnee cu mese multiple), Sit & Go și celebrele Blast. Toate aceste tipuri de turnee sunt extrem de atrăgătoare și vă vom explica avantajele lor.

  Turneele Multi-Table (MTT): Aminteam mai devreme că 888poker este locul ideal să joci poker online indiferent de bugetul pe care îl ai la dispoziție. Turneele MTT sunt cele la care poți câștiga bani mulți cu un buy-in foarte mic și să te și distrezi în același timp. În cadrul acestor turnee, toți jucătorii plătesc același buy-in la început. Pe măsură ce o parte din jucători părăsesc turneul, cei rămași în cursă sunt mutați pentru a echilibra mesele rămase. Se continuă până la masa finală și un singur jucător vă câștiga toate jetoanele puse în joc. Turneele MTT sunt foarte apreciate deoarece până la 15% dintre participanți câștigă premii. În plus, cei care ajung pe podium încasează în total până la 30% din fondul de premii. Acest tip de turnee sunt recomandate celor cărora le place să joace poker pentru o perioadă îndelungată. Partea bună este că pe 888poker sunt disponibile foarte multe turnee MTT cu buy-in-uri de la câțiva cenți la câteva sute de dolari. Un amănunt care trebuie menționat este faptul că la 888poker există turnee MTT de tip Freezout (jucătorii sunt eliminați imediat ce pierd toate fisele) și Re-buy/Re-entry (jucătorii eliminați se pot reînscrie în turneu în primele faze ale acestuia, desigur plătind un nou buy-in).

  Turneele Sit & Go: Privind oferta 888 Poker, veți găsi și o mulțime de turnee de tip Sit & Go. Acestea au un număr predefinit de jucători, care variază între 2 și 120, în funcție de turneu. Participanții se pot înscrie la cel mult șase turnee de poker și pot juca în mod activ la două dintre ele în același timp. La înscriere, participanții vor plati buy-in-ul și taxa de turnee (fee). În cadrul turneelor de tip Sit & Go, blindurile cresc pe măsură ce turneul avansează, în funcție de un program prestabilit disponibil în ghidul pentru lobby-ul turneului. În funcție de cât de repede cresc blind-urile (nivelurile de joc), Sit & Go-urile la 888 pot fi clasificate în regulare, turbo și super turbo. Tot la capitolul Sit & Go trebuie să menționăm și turneele de tip Double-Up, în cadrul cărora jumătate dintre participanți își dublează buy-in-ul, iar jumătate nu primesc nimic, și cele de tip Heads-Up, la care participă doar 2 jucători.

  Turneele Blast: Turneele de acest tip sunt recomandate celor cărora le plac surprizele și nu au prea mult timp pentru poker. La startul fiecărui turneu de acest gen un premiu este stabilit aleatoriu, iar jucătorii merg all-in la fiecare mână. Premiile variază între 2 şi 10.000 de ori valoarea buy-in-ului. Toate turneele Blast pornesc de fiecare dată când se înscriu 3 jucători.

Desigur, la 888poker ai acces și la jocuri cash, acolo unde poți opta între mese de Hold’em, Omaha și Stud. Limitele de joc sunt pentru toate buzunarele.

Așadar, indiferent ce tip de jucător ești, în oferta 888poker vei găsi tot timpul ceva pe placul tău.

Mai trebuie spus că 888poker își răsfață clienții noi cu un bonus de până la 3.000 de lei la înscriere. Pachetul de bun-venit conține și acces gratuit la diferite turne precum Freeroll de 1.000 de dolari și 7 Freeroll-uri de 500 de dolari special pentru cei aflați la prima depunere.

În altă ordine de idei, trebuie spus că la 888poker toate tranzacțiile financiare sunt supuse unui set de proceduri stricte, care garantează confidențialitatea absolută asupra datelor.

Utilizatorii 888poker au la dispoziție o mulțime de metode de plată pentru depuneri/retrageri, cum ar fi cărțile de credit și carduri de debit VISA, MasterCard, Neteller, Skrill, transfer bancar și Trustly. De asemenea, se mai pot face depuneri și prin ApplePay sau Paysafecard.

888poker face parte din Grupul 888, unul dintre cele mai apreciate din întreaga lume. Fiind un operator de top, 888 a primit numeroase distincții la prestigioasele gale organizate de EGR.

>