Breaking news

De ce să alegem vesela de porţelan?

Alegerea veselei potrivite poate fi o adevarata provocare chiar si pentru cei mai experimentati dintre noi. Optiunile numeroase, de forme, modele, culori si tipuri poate pune adevarate probleme celor mai putin cunoscatori.

Fie ca achizitionezi vesela de zi cu zi, pentru restaurante sau pentru a o oferi cadou este important sa alegi piesele potrivite, de aceea in randurile urmatoare iti vom dezvalui cateva lucruri despre vesela de portelan, cum poate fi recunoscuta si care sunt caracteristicile acesteia. Vei afla si care sunt motivele pentru care sa cumperi vesela de la RoseHome, dar si cand trebuie sa o folosesti corect.

De ce este mai buna vesela de portelan 

Cand vine vorba de vesela trebuie sa stii ca materialul din care este confectionata este foarte important. Cele mai cunoscute si mai apreciate materiale sunt portelanul si piatra. Pe piata se gaseste si vesela din ceramica, sticla, plastic si metal. Vesela din portelan este recunoscuta ca fiind cea mai fina, mai durabila, mai aspectuoasa si este potrivita pentru mese festive, pentru dineuri, petreceri si evenimente. Farfuriile din portelan sunt folosite cu precadere in restaurantele si hotelurile care isi respecta clientii si doresc sa le ofere adevarate experiente culinare.

Modelele din portelan fin pot fi recunoscute cu usurinta, si se disting fata de celelalte datorita caracteristicilor deosebite. Farfuriile, platourile si bolurile de portelan sunt in primul rand durabile. Acest material, prelucrat prin tehnici speciale nu este poros, este compact, durabil si placut la atingere. Are in compozitie particule fine de quartz si kaolin ce confera un luciu aparte. Vesela din portelan este usor de recunoscut, datorita aspectului translucid si a finetei specifice. Chiar daca par firave vasele confectionate din portelan chinezesc sunt rezistente si durabile, de accea pot fi exploatate in cele mai bune conditii timp indelungat. Tocmai designul pretios le face atat de apreciate! Se poate spune ca vesela din portelan este potrivita pentru evenimente speciale, pentru a celebra!

Vesela din piatra este durabila, insa materialul este mai dens si piesele nu pot avea designul pretios ca al celor din portelan, deci sunt durabile, rezistente si opulente. Vesela din piatra si cea din portelan contribuie la crearea unui ambient elegant, distins, apreciat in momentele festive.

Cand vine vorba de vesela de zi cu zi se preteaza vesela din ceramica si sticla. Modelele confectionate din aceste materiale sunt versatile durabile, satisfac nevoile si sunt accesibile. Totusi acestea nu au aspectul pretios si nici durabilitatea celor din portelan.

Cum sa identificam diversele tipuri de vesela portelan 

Daca am descoperit care sunt trasaturile specifice ale fiecarui tip de vesela, putem discuta despre modul in care putem identifica vesela de portelan, dar si cum o putem utiliza corect. Daca vorbim de vesela de restaurant, trebuie sa tii seama de cateva detalii, astfel vei avea siguranta ca achizitionezi cele mai potrivite piese. Daca vrei sa beneficiezi de versatilitate, cu siguranta trebuie sa te orientezi catre vesela de portelan alba. Avantajele albului sunt numeroase, de la faptul ca completeaza perfect decorul indiferent de stilul restaurantului, la cel ce tine de prezentare. Preparatele culinare sunt mai bine evidentiate daca sunt prezentate pe farfurii si platouri albe! Vesela de portelan alb este usor de recunoscut datorita formei delicate, a aspectului pretios si constructiei elegante.

Daca vrei sa iti pui amprenta personala, te poti orienta catre vesela de la RoseHome. Modelele propuse sunt concepute pentru a transforma conceptul de mancare. Fiecare masa devine o experienta culinare autentica. Vesela de la RoseHome vine se completeze concepte, idei si sa defineasca stilul personal. Cand iti doresti sa exprimi o poveste autentica, acestea sunt modele ce trebuie luate in seama. Fie ca ai o idee rustica, un concept oriental sau indragesti stilul elegant, vesela de portelan pentru restaurante si evenimente trebuie aleasa cu atentie, trebuie sa fie expresiva si sa degaje un aer relaxant.

Cand sa folosim vesela de portelan

Cum am mentionat in randurile anterioare principala caracteristica a veselei de restaurant este versatilitatea. Vasele pot fi utilizate astfel atat in activitatile de zi cu zi, cat si in cele festive. Avantajul cel mai mare tine de durabilitate si rezistenta, curatarea la temperatura inalta si exploatarea la capacitate maxima nu isi lasa amprenta datorita modului de prelucrare distinct.

Un alt avantaj cu care vine vesela de restaurant tine de numeroasele posibilitati de intrebuintare. Piesele sunt concepute inteligent si pot fi utilizate in deplina siguranta in masina de spalat vase, in cuptorul cu microunde si chiar in cuptorul electric.

Tinand cont de particularitatile acestui material se poate considera ca achizitionarea de vesela de portelan reprezinta o investitie inteligenta. Versatilitatea, durabilitatea, rezistenta si plasticitatea sunt doar cateva dintre caracteristicile care fac ca aceste vase sa fie cele mai apreciate atat in domeniul HoReCa cat si pentru uz personal.

>