Breaking news

De ce este nevoie ca o casa de servicii funerare din Bucuresti sa isi imparta activitatea pe sectoare?

In momentul in care va confruntati cu tragedia pierderii unui membru al familiei, chiar daca era batran si acest deznodamant era oarecum asteptat sau mai ales daca decesul a survenit fulgerator, cel mai important este cum reactionati in acele momente.

In ciuda durerii imense pe care este foarte probabil sa o simtiti, trebuie sa ganditi si sa actionati practic, iar primul instinct sa fie acela de a suna la o casa de servicii funerare din sectorul 1. Aceasta va prelua toate aspectele birocratice si organizatorice si va va ajuta sa va concentrati pe aspectele cu adevarat importante, cum ar fi anuntarea rudelor mai indepartate si timpul petrecut alaturi de ceilalti membri ai familiei.

Diferentele dintre o casa de servicii funerare sector 1 profesionista si una mai putin serioasa nu sunt evidente la prima vedere, mai ales daca este pentru prima oara cand te confrunti cu o asemenea situatie neplacuta. In primul rand, o firma de pompe funebre pe care te poti bizui in orice situatie ofera servicii funerare complete, de la consultanta funerara predeces si imbalsamare / tanatopraxie, la transport funerar, inhumare sau incinerare. Pe deasupra, aceasta ofera si toate produsele funerare posibile, de la sicrie, coroane si jerbe, la monumente funerare, capace frigorifice si produse pentru pomana si parastas.

Totusi, exista si un alt aspect care diferentiaza o casa funerara din sectorul 1 serioasa de una mai putin experimentata, asa cum vom vedea in continuare. Este vorba chiar despre segmentarea activitatii pe sectoare, o “gaselnita” care la prima vedere poate parea strict formala, insa care ajuta din punctul de vedere al promptitudinii si eficientei. Iata, mai jos, care sunt principalele doua motive pentru care se recomanda impartirea activitatii unei case de servicii funerare din Bucuresti pe cele sase sectoare ale Capitalei:

  1. Pentru gestionarea mai buna a evenimentului funest. Este de la sine inteles faptul ca impartirea pe sectoare ii ajuta pe angajatii casei de servicii funerare sa acorde mai multa atentie fiecarui caz in parte. Din punct de vedere strict statistic, intr-un sector au loc de sase ori mai putine decese decat la nivelul intregii Capitale, iar acestea sunt mai usor de gestionat chiar si de catre o echipa de 5-6 ori mai mica, cum este cea a unei case funerare din sectorul 1.
  1. Pentru a veni in intampinarea clientilor. Un alt aspect foarte important, de care orice firma de pompe funebre ar trebui sa tina cont, este modul in care oamenii cauta o astfel de companie, in momentul in care se confrunta cu un deces in familie. Intrucat nu vorbim despre servicii la care apelezi in fiecare zi, in clipa in care tragedia loveste, cei mai multi oameni se indreapta catre Google.

Pe cel mai mare motor de cautare, multi romani nu cauta pur si simplu “servicii funerare”, ci mai degraba “servicii funerare sectorul 1” (sau alt sector), cu scopul de a gasi o firma de pompe funebre cat mai apropiata. In acest sens, “Casa Bucur”, al carei site este funerarii-bucuresti.ro, ofera servicii segmentate pe cele sase sectoare ale Bucurestiului, fiecare cu aria sa precisa de acoperire.

>