Breaking news

De ce este importantă o analiză preliminară a site-urilor

Daca ai un business prezent online si nu esti multumit de performantele sale, cu siguranta, exista proceduri care se pot pune in practica in vederea imbunatatirii calitatii sale. Totusi, de unde stii care sunt masurile pe care le poti lua? E simplu, totul poate incepe printr-o analiza SEO cu agentia ClickBrainiacs.

Aceasta analiza poate fi vazuta ca un examen in urma caruia se pune un diagnostic si se pregateste planul de tratament al site-ului astfel incat sa fie capabil sa ajunga in top.

Adaptarea la nevoi

Asadar, inainte de a incepe cu efectuarea unor modificari drastice, este important sa se faca o analiza SEO pentru a stabili care sunt punctele tari si cele forte ale unui site, iar mai apoi sunt oferite recomandarile. Bineinteles, recomandarile difera de la un site la altul in functie de caracteristicile prezentate. Mai apoi, dupa audit se poate implementa o strategie SEO eficienta si pot fi luate cele mai bune decizii.

Cresterea performantelor tuturor site-urilor

Pe scurt, vor fi imbunatatite performantele unui site, iar motoarele de cautare intotdeauna vor aprecia un site foarte bine pus la punct. Viteza redusa de incarcare, pagini care nu dus nicaieri, un design care nu este intuitiv, fiecare dintre acestea ii vor pune pe fuga pe vizitatori, ceea ce trage un semnal de alarma pentru motoarele de cautare. Fiecare site are nevoie de mentenanta pentru a functiona asa cum se cuvine, dar si pentru a fi la curent cu noutatile.

Proceduri actualizate

Unele proceduri SEO care erau foarte eficiente in anii trecuti poate ca in ziua de azi nu mai sunt la fel de bine vazute sau poate ca sunt chiar daunatoare, iar site-urile care le implementeaza risca sa fie penalizate. Din acest motiv, fiecare business trebuie sa colaboreze cu o agentie care ofera servicii eficiente, adaptate anului in curs.

O analiza minutioasa

Analiza factorilor de optimizare SEO poate fi o modalitate foarte buna prin care sa fie determinate cuvintele cheie cele mai valoroase pentru un brand. Pe aceasta cale pot fi luate masurile necesare astfel incat continutul sa fie mai bun, mai eficient si sa aiba un impact mai mare. Totodata, anumite cuvinte cheie nu numai ca aduc mai mult trafic, ci poate ca ajuta si la cresterea ratelor de conversii, iar prin determinarea lor se poate alcatui un plan adoptat la nevoile fiecarui business.

On page si off page

O analiza SEO on page & off page poate fi o modalitate foarte buna prin care a afla care este stadiul la care se afla un business si ulterior se poate monitoriza progresul acestuia. Exista multe unelte care se pot folosi in acest sens, fiind foarte eficiente. Mai mult, pentru ca este stransa competitia in orice domeniu, este important sa fie gasite solutiile potrivite prin care acestia sa fie depasiti. Orice gresala sau neatentie din partea acestora se poate dovedi a fi momentul oportun de a-i intrece pe competitori, insa pentru asta este nevoie ca atentia sa fie concentrata pe toate detaliile.

Agentia pe care ne bazam

ClickBrainacs este agentia pe care ne putem baza intrucat dispune de experienta necesara pentru a putea gestiona asa cum se cuvine fiecare context si pentru a atinge cele mai mari performante. Se iau deciziile potrivite la momentul oportun si se profita din plin de pe urma tuturor uneltelor disponibile. Foarte important este ca unele dintre acestea implica chiar costuri zero. Astfel, un audit SEO gratuit poate reprezenta punctul cel mai bun de plecare in vederea orchestrarii unor campanii online cat se poate de eficiente.

Nu conteaza care este domeniul de operare, pentru ca orice site poate sa se bucure de o expunere cat mai mare si sa fie vizibil in fata publicului potrivit.