Breaking news

De ce este importanta alegerea laptelui praf pentru buna dezvoltare a bebelusilor?

loading...

Din ce in ce mai multe mamici opteaza pentru varianta hranirii bebelusului cu lapte praf. Este adevarat ca alaptatul natural este recomandat de toti specialistii Oganizatiei Mondiale a Sanatatii, dar si de medicii pediatri, insa sunt femei care nu pot alapta din diferite cauze naturale, din cauza unor afectiuni de care sufera, dar si din motive profeisonale, pentru ca trebuie sa se intoarca mai devreme la locul de munca. Cu siguranta laptele praf ramane cea mai buna solutie de hranire a copilului mic.

Varianta de lapte praf Topfer este ideal pentru hranirea exclusiva a bebelusilor, dar si pentru schimbarea dietei cu o formula de continuare, sau de suplimentarea alaptarii cu lapte praf. Laptele praf Topfer este bogat in nutrienti si este extras din culturi organice, continand un amestec important de culturi valoroase, importante pentru dezvoltarea cognitiva si pentru fortifierea oaselor.

Cum se alege un lapte praf Topfer bun?

Cel mai bun lapte pentru bebelus este cel usor de asimilat de organismul acestuia. Formula de lapte praf trebuie aleasa in colaborare cu medicul pediatru, care cunoaste copilul si face cele mai pertinente recomandari. Este si de datoria parintelui sa se informeze cu privire la compozitia laptelui. Firma Topfer de origine germana a fost infiintata in anul 1911 si are o vechime de peste un secol pe piata produselor pentru copii. Evolutia companiei a fost continua, iar atentia acordata copiilor alergici si celor nascuti prematur i-a garantat un loc de frunte in aceasta industrie.
Laptele praf are un impact major asupra sanatatii copilului. Laptele praf topfer este disponibil in magazinul online Elaptepraf la un pret foarte bun. Formula de lapte praf este realizat prin prelucrarea laptelui de vaca si imbogatit cu nutrienti, astfel incat sa se apropie de compozitia laptelui matern. Pentru un copil sanatos, laptele praf Topfer este una din cele mai bune alegeri pe care le poate face parintele.
Cei care au alergie la proteinele laptelui de vaca sau cei cu reflux gastroesofagian exista o formula speciala, cu o consistenta mai crescuta fata de laptele normal. laptele praf se alege in functie de varsta copilului. In general, exista o formula de lapte speciala pentru primele 6 luni de viata, o formula pentru bebelusii de pana la un an si laptele de crestere ce poate fi dat copiilor pana la varsta de 3 ani.

Ce formule de lapte Topfer recomanda medicii specialisti?

Topfer Kinder organic de 1 an este cea mai buna formula de lapte ce poate fi administrata bebelusilor care se apropie cu varsta de un an, asigurandu-le o digestie sanatoasa si o crestere armonioasa, fiind extrasa din culturi organice si cu certificare, ceea ce ofera incredere in calitatea produsului.
O alta formula de lapte recomandata copiilor este Topfer Bio 2, conceputa pentru copiii cu varste intre 6 luni si un an, fiind administrat in continuarea laptelui de inceput sau menit sa inlocuiasca alaptarea cu o formula de lapte praf, ideala nevoilor de energie crescuta ale copiilor in aceasta perioada.

loading...