Breaking news

De ce e mai ieftin sa apelezi la servicii de curatenie in Bucuresti?

Curatenia nu este un moft, este o necesitate. Dar ce te faci atunci cand timpul tau este extrem de limitat si trebuie sa alegi intre o activitate si alta? Intre drumurile de la si catre birou trebuie sa asiguri si necesarul zilnic pentru casa si sa aloci timp pentru curatenie, cel putin saptamanal. Intre toate responsabilitatile zilnice, pare imposibil sa mai strecori si putin timp pentru tine.

servicii curatenie Bucuresti

Din pacate, un ritm atat de intens poate duce la situatii dificile, la o stare de sanatate precara, fie ea mentala sau fizica. Fenomenul de “burnout” este din ce in ce mai raspandit si nu are legatura exclusiv cu suprasolicitarea de la locul de munca, ci cu un stil de viata excesiv de stresant, fara pauze de relaxare.

„Cumpara-ti” timp liber

Din pacate, activitatile gospodaresti sunt privite in cultura noastra drept atributiile “gospodinelor”. De multe ori, acest rol este considerat strict feminin, desi femeile petrec acelasi timp in campul muncii precum barbatii. Acest concept arhaic a fost depasit in alte culturi, curatenia fiind externalizata, privita drept un serviciu oferit de profesionisti.

Reticenta in ceea ce priveste firmele care ofera servicii de curatenie in Bucuresti sau in alte orase ale tarii se leaga in mare parte de preconceptia conform careia un astfel de serviciu este costisitor. Acest lucru este fals atunci cand iei in considerare o serie de aspecte:

  1. In primul rand, atunci cand cauti servicii curatenie Bucuresti trebuie sa alegi o firma serioasa, de incredere, cu o buna reputatie. Cleanas.ro este una dintre firmele care se bucura de o reputatie extrem de buna printre clienti. Preturile sunt avantajoase, flexibile si se stabilesc in functie de spatiul care trebuie curatat. Asa ca este foarte probabil sa te surprinda oferta si sa constati faptul ca nu este un serviciu inaccesibil.
  2. In al doilea rand, trebuie sa pui in balanta costul apelarii la un astfel de serviciu si timpul pe care l-ai petrece muncind in detrimentul altor activitati mai placute si chiar necesare. Este posibil sa constati faptul ca trebuie sa prioritizezi sanatatea mentala si fizica. Atunci cand apelezi la servicii de curatenie in Bucuresti, de fapt investesti in tine si in timpul liber care este extrem de pretios. Pentru a fi productiv si pentru a avea un sistem imunitar puternic este necesar sa te odihnesti, sa limitezi stresul pe cat posibil. Iar aceste lucruri nu pot fi facute daca nu iti acorzi niciun moment de relaxare.

Mituri legate de curatenia profesionala

servicii curatenie Bucuresti

In acelasi context al unei culturi care asociaza feminitatea cu anumite aspecte gospodaresti, curatenia profesionala este asociata unui mediu de afaceri, precum corporatiile ori spatii mari precum fabricile. Este important de stiut ca, desi se apeleaza mai des la astfel de servicii in mediul de afaceri, firmele care ofera servicii de curatenie in Bucuresti si in alte orase ale tarii au inceput sa aiba cerere din ce in ce mai mare din partea persoanelor fizice.

Un alt motiv pentru care oamenii nu vor sa apeleze la servicii profesionale il reprezinta neincrederea. Ei nu se simt comod la gandul ca niste straini pot avea acces nemijlocit la casa lor. Insa, trebuie sa stii ca atunci cand firma este serioasa si de incredere, cu vechime pe piata, nu exista posibilitatea unui incident neplacut. Angajatii sunt trecuti printr-un proces riguros de verificare, iar firma garanteaza pentru integritatea lor. Poti sa iti petreci ziua linistit intr-un parc, fara sa-ti faci griji. Casa ta este in perfecta siguranta.

Spulbera miturile legate de curatenie si apeleaza la o firma care ofera servicii curatenie Bucuresti.  Acorda-ti timp si relaxeaza-te pentru a fi cea mai buna varianta a ta.