Breaking news

De ce avem nevoie de vitamine și minerale? Vitamix ne dezvaluie raspunsul

Vitaminele si mineralele sunt substante nutritive pe care corpul nostru le cere zilnic, in ordinea de a functiona in cel mai optim mod. Un regim echilibrat indeplineste cerinta nivelurilor necesare de alimente bogate in vitamine si minerale, benefice pentru orice organism sanatos.

vitamineVitamix ofera pe aceasta cale celor care se ingrijsesc de propria sanatate o serie de alimente, suplimente alimentare, produse de ingrijire personala si o multime de alimente pentru copii si varstnici, la cele mai rezonabile preturi, pentru ca de fiecare data sanatatea sa fie imbunatatita cat mai corect.

Multi oameni in varsta si mai ales copiii necesita o stare optima pentru a fi in plina energie, pentru a raspunde cerintelor zilnice si pentru a dobandi imunitate. Acest lucru ajuta la rezolvarea oricaror probleme privind intoleranta la consumul altor alimente si la suplimentarea celulelor cu necesarul de nutritive pentru functionarea corecta a corpului.

In fiecare zi, in corpul nostru se produc peste 200 de miliarde de celule rosii si la fiecare 120 de zile aprovizionarea cu celule este inlocuita in totalitate. De ce? Pentru ca la fiecare 3 luni de zile pielea noastra se regenereaza si structura osoasa distrusa se reconstruieste. Astfel, pentru a realiza aceasta reconstructie majora, corpul nostru are nevoie de vitamine si minerale.

De ce suplimente de vitamine si minerale?

In primul rand, beneficiile consumului de vitamine impune ingerarea vitaminelor solubile in apa si a liposolubilelor. Pentru ca acestea sa fie stocate in tesuturile adipoase este important sa le consumam cel putin 6 luni de zile. Atunci cand propriul organism necesita minerale se impune consumul lor din legume, fructe, proteine si alte alimente hranitoare.

De regula, vitaminele calatoresc in intreg organismul nostru si au rolul de a intari imunitatea, de a reface structura pielii, de a improspata organele interne si de a ajuta la mentinerea unei sanatati mentale la cel mai ridicat nivel. Dupa cum bine stim, oricare dintre aceste vitamine si minerale ajung in creierul nostru, fiind responsabile de modul in care actionam si reactionam in viata de zi cu zi.

Exista mai multe avantaje ale consumului de produse comercializate de Vitamix, insa in principal este bine sa luam in considerare faptul ca ingeram aceste vitamine si minerale pentru a creste imunitatea. Cele mai importante vitamine sunt A, B, C, D, E si K. Pentru inceput, vitamina A ne ajuta sa ne mentinem sanatos parul si sa prevenim orbirea. Continutul sau puternic prezinta acest complex ca un antioxidant puternic pentru sistemul imunitar, esential in cresterea si dezvoltarea oaselor.

Vitamina B ne ajuta sa obtinem un organism curat, prin repararea celulelor existente. De asemenea, alimentele si suplimentele bogate in vitamina B ne ajuta la o digestie optima si la un corp imbogatit cu energie. Succesorul vitaminei B ne ajuta la reducerea nivelului de colesterol si la reglarea tensiunii arteriale. Fierul este absorbit in organism cu ajutorul vitaminei C. Desigur, aceasta vitamina ajuta si la coagularea sangelui, in vindecarea ranilor si la mentinerea unui sistem imunitar sanatos. Implicit, consumul de suplimente alimentare si vitamine ne ajuta la lupta impotriva oricaror infectii patogene de boala, fiind cei mai puternici antioxidanti.

Cat despre vitamina D, am putea spune ca este cruciala pentru dezvoltarea si mentinerea oaselor sanatoase si pentru a preveni osteoporoza. Cu alte cuvinte, consumul de vitamine si minerale pentru a creste imunitatea organismului se dezvaluie din acesti factori importanti pentru sanatate, mai ales ca si vitamina D, la fel ca si oricare alte vitamine ne ajuta la mentinerea dintilor puternici si sanatosi, o stare psihica si fizica placuta, o energie de invidiat si o stare de bine zi de zi.

Personal, va recomand toate aceste vitamine regasite in cadrul magazinului online vitamix.ro, fie ca sunteti adulti, fie ca achizitionati pentru copiii vostri. Sanatatea noastra este importanta si trebuie sa ne ingrijim de ea cum se cuvine.

>