Breaking news

De ce ar trebui să instalăm camere de supraveghere

Comercializarea camerelor de supraveghere a înregistrat o creştere ca urmare a nevoii cetăţeanului de a se apăra contra răufăcătorilor. Sistemele de supraveghere remarcate de către un posibil infractor vă poate reduce riscul de pagubă.

supraveghere videoMulţi ar spune că un astfel de sistem mai degrabă atrage atenţia infractorilor asupra faptului că în imobilul supravegheat există valori, decât să-i îndepărteze, dar în realitate aceştia se ţin departe de spaţiile securizate pentru că riscul de a ajunge în închisoare este mult prea mare.

Firma SDSMAG SRL va oferă absolut toată gama de servicii în materie de supraveghere şi securitate, pentru mai multe detalii va rugăm să accesaţi site-ul http://www.sdsmag.ro/ unde vetti găsi peste 1500 de modele de camere supraveghere şi kituri complete la preţuri deosebit de avantajoase. Consultanţa telefonică este gratuită, la fel şi vizionarea în vederea instalării.

Camerele de supraveghere sunt destinate montajului şi utilizării în exteriorul sau în interiorul clădirilor. Aspectul acestora este diferit, având funcţii de lucru ce acoperă riscuri diferite. Camerele de exterior sunt construite să funcţioneze în condiţii meteo nefavorabile, fiind protejate de carcase din material rezistent. În schimb camerele de interior sunt în general concepute pentru a fi ergonomice, fără a deranja prea mult peisajul interior. Unele au capacitatea de a se monta în tavane false în aceaşi idee de a nu deranja spaţiul vizibil.

În afara securizării împotriva infractorilor, producătorii, de-a lungul timpului au dezvoltat şi echipamente de supraveghere video care să ofere soluţii la probleme ce pot apărea în cadrul unei companii sau firme. Astfel că prin supravegherea unui spaţiu de lucru puteţi monitoriza procese industriale de fabricaţie cu flux continuu, astfel încât să observaţi imediat din ce cauză pot apărea întârzieri sau blocaje ale producţiei. Un sistem de camere supraveghere instalat într-un magazin poate ajuta departamentul de marketing să determine obiceiurile clienţilor, astfel încât aşezarea în magazin a mărfurilor să fie efectuată cât mai eficient pentru a spori vânzările.

În cazul căminelor personale în care există copii mici care sunt lăsaţi în grija bonelor, există sisteme de supraveghere prin care bonele sunt controlate dacă îşi fac treaba conform contractului încheiat cu dumneavoastră.

Cele mai comercializare sisteme de supraveghere sunt cele care au camere de supraveghere ce înregistrează în regim de infraroşu. Acestea sunt ideale în cazul zonelor supravegheate cu grad mic de iluminare. Au în dotare nişte iluminatoare echipate cu led-uri infraroşii ce măresc acuitatea camerei pentru a captura imagini de calitate în întuneric. Pentru a reuşi să înregistreze imagini ziua când lumina este prea puternică, unele camere de supraveghere sunt concepute cu filtru IRcut ce blochează lumina infrarosie pentru a obţine culori cât mai naturale în capturare.

Montarea şi instalarea unor sisteme de supraveghere se va efectua doar de către firme autorizate în acest sens, care au licenţă de funcţionare de la organele competenţe. Raportat la cifrele anului trecut, nişa sistemelor de supraveghere a înregistrat o creştere semnificativă a vânzărilor, semn că populaţia a înţeles că siguranţa şi securitatea bunurilor nu mai reprezintă doar un moft. Pentru ca şi dumneavoastră să aveţi asigurate bunurile şi imobilele, vă recomandăm să montaţi cât mai repede un sistem bazat pe camere de supraveghere.