Breaking news

De ce am ales sa fiu model de videochat?

Ar trebui sa incep cu faptul ca pentru multi ani am fost organizator de evenimente. Evenimente de tot felul. Imi placea munca mea si tot ceea ce tinea de ea. Dar, dupa ani de experienta, am realizat ca banii pe care ii luam erau cantitate neglijabila si ca nu ajungeam sa am un concediu sau o vacanta oricat de mult as fi tras si oricat de mult as fi muncit.

studio-videochatOboseala, bani putini si mult stres. Cam asa as traduce job-ul de organizator evenimente pe care l-am avut. Cand am implinit 28 de ani, am fost la o petrecere cu fostii mei colegi de liceu. Ficare se lauda cu tarile pe care le-a vizitat, cu afacerile pe care le-a avut, cu case si masini, cu soti si sotii… cu situatii financiare de invidiat.

Eu… din pacate.. am tacut si am ascultat. Apoi, fosta mea colega de banca m-a intrebat: „Maria, tu cu ce te ocupi, care mai e viata ta, ca nu ai spus nimic toata seara.”. Aia a fost intrebarea care mi-a pus capac. Am spus doar ca duc o viata normala si ca sunt fericita.

Nu eram. Abia cand m-am urcat in metrou am realizat cat de mult mi-as fi dorit sa am permis si masina, sa ma implic in propria-mi dezvoltare si cat de mult imi doresc  sa pot vorbi despre mine cu drag si cu multa mandrie.

In schimb… tot ce am putut spune a fost ca am o viata normala si atat. Am vrut mai mult de la mine, am vrut sa am povesti, am vrut sa rad si sa povestesc, am vrut sa fiu importanta si pentru ceilalti, sa asculte povestile mele si sa fie interesati de ceea ce povestesc. In seara aia mi-am propus sa schimb ceva in viata mea.

Si am inceput sa imi caut un job din care pot avea castiguri mari si pe care sa ma pliez, care sa ma invete o multime de lucruri. Am fost la o multime de interviuri si discutii in varii domenii. Nimic nu imi oferea stabilitatea financiara de care aveam nevoie, nimic nu ma atragea.

Asta pana cand am dat peste un anunt al Rich Girls Studio videochat din Bucuresti. Am vazut ca pot avea venituri  foarte mari, am vazut ca sunt modele care au reusit si mi-am propus sa incerc. Am venit la o discutie libera si am vorbit cu Maria, managera studioului.

Recunosc, am avut ceva temeri prinvind domeniul. Nu mai lucrasem niciodata in acest domeniu.  Imi era teama de inceputuri, imi era teama ca nu o sa reusesc. Un mare noroc, a fost faptul ca am avut o echipa minunata de trainerite in spate care m-a ajutat si m-a sustinut.

Nu stiam cu ce se mananca si acum am ajuns la venituri foarte mari. Am reusit sa nu ma mai uit la preturi in momentul in care imi doresc  ceva, am reusit sa fiu sigura pe mine si pe stabilitatea mea financiara. Mi-am planuit vacantele, m-am apucat sa fac scoala de soferi si acum imi strang bani pentru o masina.  Acesta este motivul pentru care am ales sa fiu model de videochat!

Abia astept a doua intalnire cu fostii mei colegi. O sa am ce povesti, o sa am posibilitatea de a spune ca am tot ce imi doresc. Ps: anul asta ma casatoresc si voi avea o nunta ca in povesti.

studio