Breaking news

De ce ai nevoie de rafturi pentru legume și fructe pentru eficientizarea spațiului în magazin?

loading...

Raftul pentru legume se numără printre vedetele magazinelor. Acestea ajută la afișarea eficientă a fructelor și legumelor, astfel încât clienții să poată cuprinde cu o singură privire întreaga ofertă.

Mai mult, îi ajută pe aceștia să își aleagă produsele favorite fără un efort sporit, datorită formei speciale pe care o au și caracteristicilor speciale.

Cum amenajăm eficient un magazin cu ajutorul rafturilor pentru legume și fructe?

Rafturi legume fructe –  mobilierul ce joacă un rol important în orice magazin.

Ești obișnuit deja cu modul de aranjare al produselor într-un magazin. Produsele de același tip sunt grupate la un loc, pe rafturi identice, pentru a fi ușor de identificat. Dacă produsele ambalate se pot expune cu ușurință pe rafturile metalice simple, prinse în perete sau cele de mijloc, cu rafturi pe toate părțile, lucrurile sunt puțin diferite atunci când vine vorba de legume și fructe.

Fiecare persoană caută ceva anume atunci când ajunge la raionul de legume și fructe. De aceea nu este eficientă așezarea pe rafturi perfect orizontale, pe care unele produse sunt mai în spate decât celelalte. Fructele și legumele trebuie să fie expuse toate la vedere, pentru a lăsa clienții să își aleagă preferatele – în funcție de mărime, culoare, poate chiar după textură.

Aceste rafturi speciale sunt înclinate. Acest lucru asigură o accesibilitate ridicată pentru clienți, dar și o depozitare în condiții optime a produselor.

Nu doar forma specială a rafturilor ajută la eficientizarea magazinului. Rafturile sunt de diverse mărimi și pot fi aranjate într-o mulțime de moduri diferite. Acestea pot fi puse unul lângă altul pe un perete plan, dar pot fi puse chiar pe un colț sau spate în spate. Oricare ar fi spațiul de care dispune magazinul tău, cu ajutorul acestor rafturi cu siguranță vei putea atinge maximul de eficiență în ceea ce privește folosirea spațiului. Vei avea și loc destul pentru clienți, dar vei putea expune și toate produsele!

Folosirea rafturilor de magazin pentru legume și fructe pentru produse de calitate

Chiar dacă amenajarea magazinului contează destul de mult, fie că clienții își dau seama sau nu, nu este cel mai important factor de decizie.

Orice cumpărător calculat își alege magazinul preferat în funcție de raportul dintre preț și calitate. Așadar, cu cât sunt mai calitative produsele, cu atât clientul va fi dispus să plătească mai mult. Și cu atât mai determinat va fi să revină să cumpere din magazinul respectiv.

Atunci când este vorba despre produse ambalate, mai ales cele produse în serie, gradul de risc este mult mai mic. Rețetele sunt aceleași, standardele produselor la fel. Fiind produse în masă, doar erori de producție pot altera calitatea sau gustul, iar șansele ca astfel de erori să aibă loc sunt foarte scăzute. Clienții știu exact ce cumpără, iar modul în care sunt depozitate produsele nu joacă un rol atât de mare în decizia de cumpărare.

Când este vorba de fructe și legume, lucrurile se schimbă drastic. Acestea nu sunt produse în masă și nici nu sunt ambalate individual, iar modul în care sunt depozitate poate influența semnificativ calitatea lor.  Aici intervine mobilierul din magazin și calitatea acestuia.

Fructele și legumele trebuie depozitate la o temperatură optimă. De aceea este indicat să se afle toate în aceeași parte de magazin. Apoi, pentru a nu se deteriora, acestea nu trebuie să fie așezate una peste alta în straturi numeroase, deoarece fructele de dedesubt se vor strica sub greutatea celorlalte. Iar clienții care poate ajung în magazin mai târziu vor găsi doar produsele alterate.

Astfel, aceștia vor gândi că magazinul nu oferă calitate clienților săi, deci, implicit, nu oferă respect. Iar dacă acest lucru se va întâmpla de mai multe ori, clienții aceștia vor începe încet-încet să își facă cumpărăturile în alte magazine.

În plus, rafturile de legume sunt realizate exclusiv dintr-o structură metalică vopsită în câmp electrostatic sau pot avea chiar și elemente din pal melaminat și lemn. Acest lucru asigură design-ul modern, care va crea o atmosferă plăcută și îngrijită în magazin. Iar modularitatea rafturilor ajută la aranjarea acestora în cel mai simplu moc du putință.

Îți dorești o afacere profitabilă, așa-i? Atunci investește și tu în rafturi de magazin pentru legume și fructe de calitate, vei observa numaidecât diferența și clienții îți vor fi recunoscători!

loading...