Breaking news

De ce ai nevoie de cursuri de engleză în București pentru a te pregăti să treci de examenele Cambridge?

Abilitatea de a comunica fluent în limba engleză este o necesitate în ziua de azi, iar certificarea acesteia este un plus ce îți oferă oportunități nelimitate, atât la nivel personal, cât și profesional. Obținerea atestatului Cambridge este un obiectiv demn de luat în seamă pentru orice copil care își dorește să își clădească un viitor profesional de succes.

Participarea la cursuri engleză București în cadrul Centrului de limba engleză Flying Colours este modul ideal în care te poți pregăti pentru susținerea acestor examene, astfel încât să ai siguranța că obținerea atestatului Cambridge va deveni realitate.

Examenele Cambridge și obținerea atestatului sunt importante din mai multe motive, printre care enumerăm:

  • recunoaștere globală – atestatul Cambridge este recunoscut la nivel internațional și este acceptat de mii de universități, angajatori și instituții din întreaga lume. Acest lucru deschide oportunități de studiu și carieră la nivel global;
  • evaluare obiectivă – examenele Cambridge reprezintă un standard riguros care evaluează abilitățile de comunicare în limba engleză în mod obiectiv și echitabil. Acest lucru oferă garanția faptului că pregătirea ta este recunoscută ca un indicator transparent al competenței tale lingvistice;
  • dezvoltarea abilităților lingvistice – pregătirea pentru examenele Cambridge te va ajuta să dezvolți abilități solide în citire, scriere, ascultare și vorbire în limba engleză. Acest lucru te va ajuta să îți îmbunătățești abilitățile lingvistice, ceea ce poate avea un impact pozitiv asupra carierei și vieții tale personale;
  • acces la universități de top – multe universități de prestigiu din întreaga lume solicită sau preferă candidații care dețin certificatul Cambridge. Acest atestat îți poate deschide uși în universități de top și programe de studiu de calitate;
  • credibilitate și încredere – obținerea unui certificat Cambridge demonstrează că ai investit timp și efort în dezvoltarea abilităților tale lingvistice. Acest lucru îți poate consolida încrederea în propriile capacități și poate servi drept dovadă a angajamentului față de dezvoltarea ta personală și profesională.
cursuri engleza bucuresti

De ce ai nevoie de cursuri de engleză în București pentru obținerea atestatului Cambridge?

Participarea la cursuri de engleză în București îți oferă posibilitatea unei pregătiri sistematice, ce are la bază o structură clară. Profesorii organizează orele astfel încât să se asigure că acoperă toate competențele de care ai nevoie pentru obținerea atestatului de limbă, la toate cele patru nivele: scris, citit, vorbit, ascultat.

Totodată, în timpul acestor cursuri de engleză în București vei avea acces la materiale de studiu și resurse de învățare speciale pentru obținerea atestatului Cambridge. Profesorii au peste 20 de ani de experiență la catedră, dar folosesc metode de predare moderne și atractive. În plus, ai posibilitatea să te familiarizezi cu structura examenului de engleză Cambridge, deoarece vei avea acces la manuale și materiale care le respectă formatul.

În cadrul acestor cursuri de engleză din București, vei avea oportunitatea de a susține o pretestare de examen cu materiale oficiale Cambridge, Flying Colours fiind Centru Oficial de Pretestare pentru examenele Cambridge. Pentru o pregătire completă, vei avea șansa de a parcurge și cel puțin șase teste specifice acestui examen.

Rezultatele participării la aceste cursuri de engleză îți vor fi aduse la cunoștință periodic. Profesorii experimentați îți vor oferi feedback individual și sfaturi pentru a-ți îmbunătăți abilitățile lingvistice în mod constant.

>