Breaking news

De Black Friday, prima casă cu pachet de finisaje Premium vândută din complexul Eight Cubic Residence.

Open Doors la Eight Cubic Residence, care a avut loc în ziua de Black Friday, oamenii au descoperit o oază de liniște și armonia unui cartier de case din România.
La debutul celui de-al doilea weekend din noiembrie Eight Cubic Residence și-a deschis larg porțile.
Nadia De Luca, director de marketing: ,,Fiecare vilă are suprafața utilă de 120 mp și dispune de o curte de 150 mp, dimensiune practică în vederea întreținerii spațiului verde, o terasă spațioasă și două parcări care sunt amplasate în zona de acces a vilelor.
Vilele Eight Cubic Residence au fost proiectate încă de la nivelul celui mai mic detaliu: instalații și finisaje premium; energie alternativă; încălzire în pardoseală; structură de rezistență beton armat; compartimentare cărămidă; tâmplărie Gealan. Principiul de casă, propus de Eight Cubic Residence însumează cel mai modern și mai înalt standard al locuinței și promovează condițiile de viață sănătoasă, grad ridicat de confort, totul la prețuri avantajoase.”
La sesiunea Open Doors, gazda evenimentului a fost Anca Serea: ,,Toată lumea a putut descoperi cum arată unul dintre cele mai elegante și mai primitoare cartiere de case în care dorințele tale lor nu sunt pretenții, ci așa arată realitatea. Ansamblul este amplasat în nordul zonei metropolitane a Bucureștiului, în Balotești într-o zona rezidențială în plină dezvoltare.” 

,,Primii vizitatori au achitat avansul unei case puse la bătaie cu o super ofertă dedicată: o reducere substanțială și un pachet de finisaje premium” ,Nadia De Luca, director de marketing.
Open Doors a avut loc chiar în ziua de Black Friday și au putut descoperi că Eight Cubic Residence le-a pregătit intrarea într-o comunitate liniștită, unde armonia și înțelegerea sunt bazele și fericirea e ceea ce fiecare dintre noi și-a promis.
La Eight Cubic Residence casele de vis îndeplinesc cumulativ cele mai importante criterii în imobiliare și familia este primordială, iar comunitatea nou formată este cu adevărat deosebită.
>