Breaking news

De 1 martie, sportivii de la CSM București au pus umărul la deszăpezirea Capitalei!

De 1 martie, cei mai vânjoși, rugbiștii de la CSM au dat tonul și s-au dovedit adevărați vestitori ai primăverii. „Tigrii” au pus lopețile în mișcare pe Bd-ul Magheru, Bd-ul Bălcescu, la Universitate și au terminat ziua în curtea Spitalului Colțea.

Și jucătorii exotici din emisfera sudică, neobișnuiți cu zăpada, au pus umărul la treabă alături de colegi. „Tigrii” speră ca antrenamentul inedit să îi ajute în marele derby cu Steaua de peste o săptămână.

Am vrut să dăm o mână de ajutor la deszăpezirea orașului București. Sloganul clubului nostru este <<Orașul tău. Echipa Ta.>>. Vrem ca bucureștenii să aibă un club puternic pe care să îl susțină cu plăcere, iar noi sportivii să ne facem treabă atât pe terenul de sport, cât și în afara lui când suntem solicitați. Noi, rugbiștii suntem în perioada de pregătire și a fost ca un antrenament pentru noi”, a declarat Adrian Ion, căpitan echipă rugby CSM București.

Și celelalte secții de la CSM București au ieșit în stradă pentru a fi un exemplu pentru cetățenii capitalei. Handbaliștii, voleibaliștii, atleții și baschetbaliștii au deszăpezit la Spitalul Constantin Gorgos, Spitalul Victor Gomoiu, Spitalul Colentina și Spitalul Sf. Maria.