Breaking news

David Cameron, moment de reculegere la clubul Colectiv. Premierul britanic a aprins o lumânare

loading...

Primul ministru al Marii Britanii, David Cameron, aflat, miercuri, în prima sa vizită în România, a aprins o lumânare și a depus o coroană de flori la locul tragediei din Club Colectiv.

david cameron club colectivLa fix 40 de zile de la tragedia din Club Colectiv soldată cu 60 de morți, premierul Marii Britanii a sosit în România în vizită oficială și a mers la să depună o lumânare în fața fostei fabrici Pionierul, unde s-a creat un altar în memoria celor decedați.

Premierul britanic a ajuns la Palatul Victoria în jurul orei 15.00 şi a fost întâmpinat de către premierul Dacian Cioloş. Cei doi oficiali s-au oprit apoi pe holul Palatului Victoria, unde au făcut fotografii, Dacian Cioloş invitându-l apoi pe premierul britanic să viziteze mai multe săli ale Guvernului.

Premierul Marii Britanii a fost întâmpinat la clubul Colectiv de Ministrul Sănătăţii, Patriciu Achimaş Cadariu. La Club Colectiv a venit şi ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, Paul Brummell.

După momentul de reculegere de la Club Colectiv, David Cameron a fost primit la Palatul Cotroceni de către preşedintele Klaus Iohannis.

Premierul britanic David Cameron se află în prima sa vizită oficială în România, în cadrul unui turneu iniţiat în contextul negocierilor pentru reconfigurarea relaţiei Marii Britanii cu Uniunea Europeană, dar şi pe fondul crizei imigranţilor şi al riscurilor teroriste.

david cameron - club colectiv coroana

 

 

loading...