Breaking news

David Bisbal și Anastacia cântă de revelion la Vanghelion

Revelionul organizat de Vanghelie la Romexpo are cap de afiș două staruri internaționale. David Bisbal și Anastacia vin să le cânte românilor la Vanghelion.

david si anastaciaPrimarul Sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie pregătește cel mai tare Vanghelion de până acum, cu două vedete de talie mondială.

Peste 6.000 de români vor trece în noul an împreună cu o sumedenie de vedete autohtone dar și cu starurile internaționale: David Bisbal și Anastacia.

David Bisbal este un cântăreţ spaniol care a vândut mai mult de cinci milioane de discuri în Spania şi America.

Anastacia este o cântăreţă şi compozitoare din Statele Unite care a avut succes cu melodiile sale în Europa, Australia, Noua Zeelandă, Asia, Africa de Sud şi America de Sud, primind mai multe discuri de platină chiar cu albumul de debut, intitulat “Not that Kind”.

La Vanghelion vor cânta și: Horia Brenciu, Andreea Bănică, Connect R, Alex Velea, Smiley, Ruby, dar şi trupele Voltaj şi Direcţia 5 cât și o pleiadă de artiști de muzică populară.

Show-ul de la Romexpo va începe la ora 19.00 și se va încheia la 6 dimineața cu celebra ”perinița”, Vanghelionul fiind transmis în direct de B1 TV.

>